Treci la conținutul principal
Oriflame
Oriflame

Compania Oriflame a fost fondata in anul 1967, in Suedia. Produele sale, vandute prin intermendiul reprezentantilor, au castigat rapid popularitate in randul consumatorilor si sunt acum disponibile in peste 6 tari.

Gama Oriflame include peste 600 de produse, toate avand la baza numai cele mai bune ingrediente. Oriflame pune mare accent pe cercetare si dezvoltare -  in laboratoarele sale lucreaza zeci de cercetatori, care constant imbunatatesc tehnologia de fabricare a produselor.

Creme, sampoane, geluri de dus...Oriflame se inspira din natura tinutului suedez. Printre componentele produselor sale, regasim extracte din plate care cresc pe malul marii sau pe pajisti montane. Parfumurile sale sunt deosebite, senzuale, proaspete si elegante, concepute in colaborare su parfumierii de top francezi.

Cosmeticele Oriflame sunt trecute printr-un proces de testare riguros, pe voluntari. Puteti in acest fel sa fiti siguri de eficienta si siguranta acestora. Toate produsele sunt fabricate cu un inalt standard etic, fara a dauna mediului inconjurator. Nu este de mirare ca Oriflame este premiat cu numeroase certificate de calitate pentru protectia mediului inconjurator.

Oriflame sponsorizeaza si sustine numeroase proiecte caritabile. Este co-fondatorul fundatiei World Childhood Foundation, prin care ajuta copii abandonati sau abuzati sexual.

Brandul Oriflame este atragator pentru toti cei care isi doresc rezultate, nu promisiuni, calitate inalta la un pret rezonabil, celor care isi doresc sa fie atragatori si tineri, sau care se confrunta cu un tip de piele problematic.


Acest produs este momentan indisponibil | Cod: