Cos de cumparaturi

deocamdata este gol


HUGO BOSS

Parfumul  Hugo Boss | Hugo Boss - Hugo Ferdinand Boss  s-a nascut in 1885 in Metzingen, Germania. Brand-ul a fost fondat sub acelasi nume in anul 1923. Dupa Primul Razboi Mondial, Hugo Boss s-a axat in principal pe productia de uniforme militare si imbracaminte pentru soldaţii Wehrmacht-ului si SS-ului de mai târziu. Asa cum au remarcat multi istorici aceste uniforme, in special cea a Reich-ului,  erau confortabile si realizate cu bun gust.

Aceste produse au fost realizate pana la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial cand  Hugo Boss a inceput treptat sa isi creeze faima pe care o are azi. După moartea lui, din 1948, vanzarile au intampinat o anumită atenuare pana in 1953 cand  brand-ul a scos pe piata o noua colectie de costume pentru barbati.  Urmatorul pas a fost intrarea pe piata parfumurilor, iniţial cu o colecţie dedicata barbatilor.  Astazi Hugo Boss se adreseaza nu numai barbatilor, ci si femeilor prin colectii precum Hugo Boss Deep Red. Unul dintre cele mai celebre parfumuri create a fost Hugo Boss nr.6, dar nici celelalte produse nu trebuie uitate datorita calitatii ireprosabile pe care o au.


Colectia de cosmetice Hugo Boss, nu poate fi comandata in acest moment


Promotii, reduceri, noutati si preferinte direct pe e-mail
Completati adresa de e-mail


Alegeti parfumuri originale si cosmetice de lux ale celor mai vestite branduri internationale. Parfumurile ieftine si cosmetice marca Hugo Boss, Calvin Klein, Diesel sau Lancome sunt negresit pe AORO.RO.
Stim ca este confortabil si ieftin sa cumparati cosmetice si parfumuri de pe Internet pentru ca suntem inspirati chiar de Dumneavoastra - clientii nostri, astfel incat sistemul de a fost imbunatatit pe baza sugestiilor pe care ni le-ati facut. Nu conteaza daca alegeti sa cumparati produse cosmetice sau parfumuri originale ieftine direct de pe site, comandand prin email sau telefonic, totul este foarte usor, asa cum v-ati obisnuit deja.
Selectati parfumul favorit sau produsele cosmetice, puneti-le in cosul de cumparaturi si plasati comanda. Restul este datoria noastra si va vom convinge ca suntem intr-adevar profesionisti. Pe langa sortimentul larg de produse in stocul propriu, preturi extraordinare si simplitatea site-ului, va punem la dispozitie, in plus, cateva servicii extraordinare.
AORO.RO este foarte des gasit dupa cautarea "Parfumuri Auro", insa asta este o greseala. Numele site-ului nostru nu este Auro, ci AORO.RO