Wella Professionals SP Men sampon fortifiant pentru barbati

 • Wella Professionals SP Men sampon fortifiant pentru barbati
   více

  Variante Wella Professionals SP Men

  sus

  Descriere cosmetice Wella Professionals SP Men

  Rating

  Ușurința în folosire

  Calitatea produsului cosmetic

  Satisfacția rezultatului final

  Caracteristici

  Tip

  par slabit

  Descriere:

  Descoperiti de ce produsul se numeste KOLESTON "PERFECT". Prima crema coloranta a fost creata in anul 1950, astazi introducem prima vopsea de par permanenta cu adevarat personala.Koleston Perfect are o calitate greu de egalat, evoluand continuu.
  Culoarea este recunoscuta pentru rezultatele sale perfecte, intense si stralucitoare datorate compozitiei si elementelor sale de cea mai buna calitate.Creativitatea coafarii este data de varietatea unica a nuantelor: blond puternic, natural, saten, roscat, dar si datorita unui mix de nuante.Culoarea este bazata pe un sistem a sinergetic (toate componentele se coordoneaza si coopereaza perfect cu Welloxon Perfect).

  Aplicare:

  Folositi manusi. Nu spalati parul inainte de aplicare.
  Important: Nu folositi instrumente metalice.

  1. Amestec / Preparare

  Pure Naturals, Rich Naturals, Vibrant Reds, Deep Browns
  Amestecati pastrand valoarea 1:1, de exemplu : Koleston Perfect 60 ml + 60 ml Welloxon Perfect
  O nuanta mai inchisa, deschiderea culorii cu 1 ton: 6% (20 unitati)
  Deschiderea culorii cu 2 tonuri: 9% (30 unitati)
  Deschiderea culorii cu 3 tonuri: 12% (40 unitati)
  Spécial Blonde
  Amestecati pastrand valoarea 1:2, de exemplu: Koleston Perfect 60 ml + 120 ml Welloxon Perfect
  Deschiderea culorii cu 3 tonuri: 9% (30 unitati)
  Deschiderea culorii cu 4 sau 5 tonuri: 12% (40 unitati)
  Colorarea parului carunt sau alb
  Adaugati culoarea Pure Naturals pentru a spori acoperirea
  30-50% par carunt sau alb: +1 / 3 nuanta Pure Naturals
  50-100% par carunt sau alb: +1 / 2 nuanta Pure Naturals
  Vibrant Reds cu o acoperire mai mare de 50% a parului alb sau carunt: Amestecati ½ din tubul Vibrant Reds + ¼ din tubul Naturals Pure.

  2.Colorarea completa parului, nuante inchise

  Se aplica imediat, de la radacina parului pana la varfuri.
  Timpul de actionare: pentru Pure Naturals, Rich Naturals, Vibrant Reds, Deep Browns timpul de actionare este de 15 -20 minute in cazul utilizarii sistemului de aer cald (casca frizerie) sau 30-40 minute in cazul neutilizarii acesteia (casca frizerie).

  3. Colorarea completa a parului, nuante deschise

  Prima etapa: Aplicati culoarea pe lungimea firului de par inspre varfuri, fara a vopsi radacinile parului (2 cm).
  Timpul de actionare:
  Pentru Pure Naturals / Rich Naturals / Vibrant Reds / Deep Browns: timpul de actionare este de 10 minute in cazul utilizarii sistemului de aer cald (casca frizerie) sau 20 minute in cazul neutilizarii acesteia (casca frizerie).
  A doua etapa: Aplicati la baza radacinilor.
  Timpul de actionare:
  Pentru Pure Naturals / Rich Naturals / Vibrant Reds / Deep Browns / Vibrant Reds: timpul de actionare este de 15 -25 minute in cazul utilizarii sistemului de aer cald (casca frizerie) sau 30-40 minute in cazul neutilizarii acesteia (casca frizerie).
  pentru Spécial Blonde: 25-35 de minute in cazul utilizarii sistemului de aer cald (casca frizerie) sau 50-60 minute in cazul neutilizarii acesteia (casca frizerie).
  Recomandare: pentru a spori stralucirea parului, folositi Welloxon Perfect pentru radacina,aplicand de la radacina pana la varf.

  4. Colorarea radacinilor

  Aplicati amestecul pe par incepand cu radacina. Intai,aplicati in zonele cele mai bogate in fire albe. Pentru o nuanta deschisa, aplicati mai intai pe zonele unde doriti sa obtineti cea mai intensa luminare.
  Recomandare: In cazul unei nuante deschise, acordati o atentie speciala resturilor de vopsea.
  Timpul de actionare: pentru Pure Naturals / Rich Naturals / Vibrant Reds / Deep Browns / Vibrant Reds: 15-25 minute in cazul utilizarii sistemului de aer cald (casca frizerie) sau 30-40 minute in cazul neutilizarii acesteia (casca frizerie).
  pentru Spécial Blonde: 25-35 minute in cazul utilizarii sistemului de aer cald (casca frizerie) sau 50-60 minute in cazul neutilizarii acesteia (casca frizerie).

  5. Uniformizati culoarea pe toata lungimea firului de par si varfuri

  Daca este necesar, pe durata perioadei de expunere, umeziti parul cu apa (pentru Spécial Blonde folositi 100 ml.) si amestecati bine.
  Timpul de actionare: pentru Pure Naturals / Rich Naturals / Vibrant Reds / Deep Browns / Vibrant Reds / Special Blonde: 5-10 min fara utilizarea sistemului de aer cald (casca de frizerie).
  Unificarea culorii se poate realiza de asemenea si prin utilizarea Color Fresh sau Perfection.

  6. Vopsire Pastel

  Aplicati pe parul vopsit (alegeti tonul culorii cu o nuanta mai deschisa decat cea dorita). Puteti aplica si pe parul natural cu o nuanta 9/0 sau mai deschis.Pentru a obtine nuante pastel deschise la culoare recomandam Koleston Perfect 10/1, 10/03, 10/16, 10/3, 10/38, 10/8, 9/03, 9.16, 9/17, 9/38 and 9/7.
  Amestecati, pastrand valoarea 1:2, Welloxon Perfect Pastel si Color Touch Emulsion 1.9%: 1 parte din Koleston Perfect + 2 parti din Welloxon Perfect Pastel.
  Aplicati imediat, de la radacina pana la varfuri pe parul decolorat. Timpul de actionare este de 15 minute (fara utilizarea sistemului de aer cald – casca coafor).Inainte de obtinerea unui rezultat omogen, masati parul la fiecare 5 minute.

  7. Mix Special

  (Special Mix) – Alte utilizari
  Pentru a intensifica sau a corecta nuanta.
  Special Mix este un colorant pur. Cu cat parul este mai deschis la culoare cu atat este nevoie de un numar mai mic Special Mix. (exceptie fac tonurile 11 si 12)

  Tabel de utilizare
  Pasta/Culoare: 12; Special Mix la 30g: 3 cm = 1,5g 
  Pasta/Culoare: 11, Special Mix la 30g: 2 cm = 1,0g 
  Pasta/Culoare: 10, Special Mix la 30g: 1 cm = 0,5g
  Pasta/Culoare: 9, Special Mix la 30g: 2 cm = 1,0g
  Pasta/Culoare: 8, Special Mix la 0g: 3 cm = 1,5g
  Pasta/Culoare: 7, Special Mix la 30g: 4 cm = 2,0g
  Pasta/Culoare: 6, Special Mix la 30g: 5 cm = 2,5g
  Pasta/Culoare: 5, Special Mix la 30g: 6 cm = 3,0g
  Pasta/Culoare: 4, Special Mix la 30g: 7 cm = 3,5g
  Pasta/Culoare: 3, Special Mix la 30g: 8 cm = 4,0g
  Pasta/Culoare: 2, Special Mix la 30g: 9 cm = 4,5g

  Amestecati pastrand valoarea 1:1, de exemplu se amesteca nuanta (Koleston Perfect + Special mix) cu o parte din Welloxon Perfect (exemplu: Koleston Perfect 30 g 2.5 g + + Special Mix 32.5 g Welloxon Perfect). Pentru a obtine culori stralucitoare, se recomanda decolorarea parului in prealabil.
  Amestecati:
  - 1:1 Special Mix pentru toate culorile exceptand 0/43 (exemplu: Special Mix 30 ml + 30 ml Welloxon Perfect).
  - 1: 2 Special Mix pentru nuanta 0/43 (exemplu: Special Mix 30 ml + 60 ml Welloxon Perfect).

  8. Ingrijire dupa colorare

  Dupa trecerea timpului de actionare, spalati parul.Aplicati samponul destinat parului vopsit Wella Professionals Color Brilliance sau SP Save. Pentru neutralizaera si fixarea culorii, aplicati un tratamentul dupa colorare sau SP Professionals Color Save Emulsion.

  Masuri de siguranta

  Numai pentru uz profesional. Produsele pot provoca diferite reactii alergice. Acest produs se adreseaza persoanelor de peste 16 ani. Tatuajele temporare pot mari riscul reactilor alergice. Nu folositi acest produs daca:
  - prezentati o iritati pe piele sau aveti o piele sensibila, scalp iritat.
  - ati suferit reactii alergice la acest tip de produse, in trecut
  - ati suferit reactii alergice la tatuaje temporare black henna

  Evitati contactul cu ochii. Daca acest lucru se intampla, clatiti cu apa imediat. Nu utilizati produsul pentru a colora genele sau sprancenele. Clatiti parul dupa aplicare. Folositi manusi adecvate la aplicarea produsului. A nu se lasa la indemana copiilor.

  sus

  Despre marca Wella Professionals

  Brand-ul german Wella Professionals, care aparține marelui producător Procter & Gamble, aduce pe piaţă produse de calitate superioară pentru îngrijirea părului şi a pielii capului. Istoria acestui brand se scrie încă din anul 1880, când tânărul stilist Franz Ströher a fondat o companie axată pe producția de tul (material textil ca o plasă, întrebuințat la fabricarea perucilor).La ora actuală, produsele Wella Professionals sunt disponibile în peste 150 de ţări şi se pot lăuda cu multe premii de prestigiu – printre altele au câștigat în repetate rânduri concursurile Stylist Choice Awards. Trebuie să menționăm faptul că în crearea acestor produse, Wella colaborează cu stiliști de prestigiu mondial. Datorită acestei colaborări – și al entuziasmului pentru cercetare – are în cont un număr respectabil de licențe de invenţie.Șampoanele, balsamurile, măștile revitalizante, ca și toate celelalte produse Wella se aplică uşor şi acționează rapid. De interes este și faptul că unele conțin ingrediente rare și de lux – de exemplu extract din șampanie, praf de diamante sau extrase din mătase.Produsele cosmetice Wella Professionals sunt eficiente, sigure și, nu în ultimul rând, accesibile ca preț. Efectul lor aproape miraculos este indispensabil chiar și pentru celebrități ca Demi Lovato şi Katie Holmes. Încercați-le și veți înțelege de ce. Marca Wella Professionals îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc un păr superb sau care experimentează adesea diferite stiluri.

   

  sus

  Rating Wella Professionals SP Men

  • 26 februarie 2016
   Marius

   Foarte mulțumit de el,înainte il cump de la salon, dar aici l-am găsit mai ieftin .

  Ce parere ai despre Wella Professionals SP Men ?

  Sunt obligatorii câmpurile marcate cu asterix *.


  Review *

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun  Meniu