Victoria's Secret Victoria set cadou

 • Victoria's Secret Victoria set cadou
 • Victoria's Secret Victoria set cadou 1
 • Victoria's Secret Victoria set cadou 2
 • Victoria's Secret Victoria set cadou 3
   více

  Variante Victoria's Secret Victoria

  • Victoria's Secret Victoria set cadou X. Spray 125 ml + Lotiune de corp 100 ml + Gel de dus 100 ml + geanta cosmetice set cadou X.  

   Acest produs este momentan indisponibil.

   Spray 125 ml + Lotiune de corp 100 ml + Gel de dus 100 ml + geanta cosmetice
   Cod: VIS0607

  sus

  Despre marca Victoria's Secret

  Rating

  Forma recipientului

  Persistența parfumului

  Intensitatea

  Impresia generală

  Parfumurile Victoria’s Secret | Nu veți găsi pe lume un model care să nu-şi dorească să devină un așa-zis „înger“ Victoria’s Secret. Această marcă de modă a fost fondată în anul 1977 de omul de afaceri american Roy Raymond. Roy a ajuns la concluzia că majoritatea bărbaţilor (inclusiv el însuși) ar aprecia posibilitatea de a cumpăra lenjerie pentru partenera sa dintr-un magazin de specialitate. De aceea a deschis un asemenea magazin. Rezultatul i-a depășit toate așteptările – deja după primul an a trebuit să deschidă alte trei filiale.Astăzi Victoria’s Secret vinde nu doar îmbrăcăminte de lux, ci și cosmetice de primă calitate. De un succes enorm se bucură mai ales parfumurile sale. Gama de produse cu cea mai mare popularitate este probabil Dream Angels, lansată în anul 2000 și actualizată de atunci cu regularitate.Victoria’s Secret se mândrește cu faptul că angajează cele mai faimoase supermodele ca, de exemplu, Gisele Bündchen, Miranda Kerr și Naomi Campbell. Nu mai puțin selectivă este și în ceea ce privește parfumurile – la creaţia parfumului Victoria’s Secret au contribuit Annie Buzantin, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinais și alte nume sonore din acest domeniu.O mențiune specială merită și alte produse Victoria’s secret – de exemplu, gelurile de duș și laptele sau cremele de corp. Acestea sunt disponibile în multe și variate colecții (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne etc.), în care fiecare îşi poate găsi aroma favorită. În plus, sunt oferite la prețuri surprinzător de mici.Marca Victoria’s Secret va atrage cu siguranță toate femeile care doresc să fie sexy, cărora le plac parfumurile senzuale, tandre și rafinate şi care doresc să încerce produse cosmetice folosite de către celebritățile de la Hollywood.

   

  sus

  Rating Victoria's Secret Victoria

  • 13 ianuarie 2017
   daniela

   ....Este un set frumos si prețul a fost bun!

  • 9 ianuarie 2017
   bya

   Draga Anonim, inainte sa arunci cu pietre, informeaza-te. In primul rand setul contine body mist si nu parfum, iar la Victoria s Secret body mist-urile vin toate in sticla de plastic, doar parfumurile vin in sticla de sticla. Oameni buni, in sec 21 cand exista net si avem la indemana atata tehnologie mi se pare inuman sa aruncam cu presupuneri. Dar asa e cand nu ai avut in viata ta ceva de calitate... In rest, despre Aoro numai de bine! P.S. Produsele de la VS sunt dementiale, isi merita toti banii.

  • 19 decembrie 2016
   Anonim

   Pretul este ok, geanta este simpla si fabricata dintrun material ciudat, tinde sa imite pielea dar este un plastic moale. Sticla de parfum este din plastic si garantat nu este original.

  • 9 decembrie 2016
   Roxana

   Este un set frumos si prețul a fost bun!

  • 8 decembrie 2016
   Claudia

   Super tare !!!!!!😉😉😉😉😉😉 Imi place la nebunie !!!!!☺☺☺☺☺

  Ce parere ai despre Victoria's Secret Victoria ?

  Sunt obligatorii câmpurile marcate cu asterix *.


  Review *

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun  Meniu