Vichy Normaderm BB Clear

crema BB pentru ten gras si problematic

Vichy Normaderm BB Clear crema BB pentru ten gras si problematic
Vichy Normaderm BB Clear crema BB pentru ten gras si problematic
Vichy Normaderm BB Clear crema BB pentru ten gras si problematic
Cod: VCH2090 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
La achiziționarea produselor dermatocosmetice Vichy în valoare de 106 RON obțineți gratuit un eșantion de 15 ml cremă de zi.

Caracteristici

Consistenta
crema
Potrivit pielii problematice
acnee si piele problematica, pori dilatati si ten gras
Tip de ten
ten cu probleme, ten grasă, ten sensibil
Varsta
primele riduri

Despre brand Vichy

Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea în domeniul îngrijirii pielii. Sunt concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele și de tenuri, chiar și a celor mai sensibile. Produsele din gama Vichy oferă rezultate vizibile, datorită combinației dintre substanțele active și apa termală Vichy, renumită pentru conținutul ridicat al mineralelor cu proprietăți calmante, fortifiante și regenerative.

Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergenței de maxim succes între cosmetică și medicină. Tolerabilitatea excelentă, eficiența dovedită, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice în producție - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy.

Vichy ajută cu succes femeile din întreaga lume, la îngrijirea zilnică a pielii și a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completă de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice oferă totul pentru o îngrijire zilnică perfectă a întregii familii. Oricare ar fi cerințele pielii tale, Vichy îți oferă soluția.

Meniu