Top 5 parfumuri pentru femei

Montale - Roses Musk - ea adora mirosurile clare, simple. Arome care nu deranjeaza si care evientiaza feminitatea. Trandafirul este considerat un simbol al puritatii si feminitatii. Este mirosul ei favorit. Cauti un parfum care sa sublinieze feminitatea.

Amouage - Honour Woman - este o descriere pentru culoarea alba. Ea adora mirosul florilor albe, in special al gardeniei, tuberozei si iasomiei. Iubeste dulceata acestor flori. Este apreciata calitatea si originalitatea mirosului. Cauta un parfum care poate fi purtat in orice perioada a anului.

Escentric Molecules - Molecule 01 - ea iubeste surprizele si spiritul de aventura. Adora impulsivitatea. Nu are nevoie de ele cu orice pret, dar ii place sa primeasca complimente. Florile nu sunt singurul simbol care sa descrie feminitatea. Adora si mirosul subtil de lemn.

Montale - Pure Gold - ea este cucerita de combinatia aromata de fructe si flori. Simte si vede epitete romantice si devine nostalgica deoarece ii aduce aminte de primul ei parfum. Apreciaza cum acest parfum este capabil sa amestece amintiri despre copilarie si maturitate, jucause dar si decente. El doreste sa-i ofere acest parfum de fiecare data, care-i aminteste de un caleidoscop al contradictiilor.

Serge Lutens - Chergui - ea iubeste mirosurile orientale. In special pentru profunzimea si complexitatea lor - sunt la fel ca sufletul ei, care are multe incaperi. In acelasi timp iubeste mirosul dulce, apreciaza flerul si sarmul frantuesc. Nu-i este teama sa poarte un parfum distinct, plin de senzualitate si finete. Inima ei este calda, se poate infierbanta - la fel ca si acest parfum.

întregul text ascundeți textul

Afișare filtru Restrânge filtrul