Top 5 parfumuri pentru barbati

Mancera - Cedrat Boise - a crescut cu mirosul de citrice tipic masculin, pe care-l iubeste. Dar acum este vremea sa mearga mai departe. Cauta un parfum masculin care sa-i creasca ego-ul. Ii place sa poarte acest parfum, iar femeile sa fie atrase de acest miros. Cauti un parfum care sa fie purtat atat la lucru cat si la sala de gimnastica, sau chiar daca esti imbracat de ocazie.

Amouage - Reflection Man - el adora mirosul putin dulce. Vrea sa miroasa proaspat, ca si cum ar fi iesit de curand din dus. Nu-i este teama sa se invaluiasca intr-un parfum fin. Nu-l deranjeaza mirosul dulce de iasomie. Vrea sa poarte un miros sofisticat, luxos si care sa atraga atentia.

Creed - Aventus - barbatul Alfa. Conducatorul. Cuceritorul. Cauta un parfum unic, care sa-i evidentieze atributele masculine. Inclina catre aromele fructate simple, delicate, dar care sunt ascunse si mistice.

Escentric Molecules - Molecule 01 - vrea sa fie surprins si este deschis catre aventura. Impulsivitatea il caracterizeaza. Nu are nevoie de acestea cu orice pret, dar accepta cu placere un compliment. Gratia se regaseste in mimimalism. Adora nuantele fine lemnoase. Cauta un parfum care sa fie plin de contradictii.

Comme Des Garcons - Wonderwood - adora mirosul de lemn. Se considera un simbol al virilitatii. Gaseste placere in cumpatare. Lemnul este pentru el si un simbol al profunzimii - reflexie a caracterului sau. Este sobru, are simtul propriei valori si stabilitati. Il completeaza.

întregul text ascundeți textul

Afișare filtru Restrânge filtrul