TOP 10 parfumuri de nisa

Parfumuri femei

Montale - Roses Musk - ea adora mirosurile clare, simple. Arome care nu deranjeaza si care evientiaza feminitatea. Trandafirul este considerat un simbol al puritatii si feminitatii. Este mirosul ei favorit. Cauti un parfum care sa sublinieze feminitatea.

Amouage - Honour Woman - este o descriere pentru culoarea alba. Ea adora mirosul florilor albe, in special al gardeniei, tuberozei si iasomiei. Iubeste dulceata acestor flori. Este apreciata calitatea si originalitatea mirosului. Cauta un parfum care poate fi purtat in orice perioada a anului.

Escentric Molecules - Molecule 01 - ea iubeste surprizele si spiritul de aventura. Adora impulsivitatea. Nu are nevoie de ele cu orice pret, dar ii place sa primeasca complimente. Florile nu sunt singurul simbol care sa descrie feminitatea. Adora si mirosul subtil de lemn.

Montale - Pure Gold - ea este cucerita de combinatia aromata de fructe si flori. Simte si vede epitete romantice si devine nostalgica deoarece ii aduce aminte de primul ei parfum. Apreciaza cum acest parfum este capabil sa amestece amintiri despre copilarie si maturitate, jucause dar si decente. El doreste sa-i ofere acest parfum de fiecare data, care-i aminteste de un caleidoscop al contradictiilor.

Serge Lutens - Chergui - ea iubeste mirosurile orientale. In special pentru profunzimea si complexitatea lor - sunt la fel ca sufletul ei, care are multe incaperi. In acelasi timp iubeste mirosul dulce, apreciaza flerul si sarmul frantuesc. Nu-i este teama sa poarte un parfum distinct, plin de senzualitate si finete. Inima ei este calda, se poate infierbanta - la fel ca si acest parfum.


Parfumuri barbati

Mancera - Cedrat Boise - a crescut cu mirosul de citrice tipic masculin, pe care-l iubeste. Dar acum este vremea sa mearga mai departe. Cauta un parfum masculin care sa-i creasca ego-ul. Ii place sa poarte acest parfum, iar femeile sa fie atrase de acest miros. Cauti un parfum care sa fie purtat atat la lucru cat si la sala de gimnastica, sau chiar daca esti imbracat de ocazie.

Amouage - Reflection Man - el adora mirosul putin dulce. Vrea sa miroasa proaspat, ca si cum ar fi iesit de curand din dus. Nu-i este teama sa se invaluiasca intr-un parfum fin. Nu-l deranjeaza mirosul dulce de iasomie. Vrea sa poarte un miros sofisticat, luxos si care sa atraga atentia.

Creed - Aventus - barbatul Alfa. Conducatorul. Cuceritorul. Cauta un parfum unic, care sa-i evidentieze atributele masculine. Inclina catre aromele fructate simple, delicate, dar care sunt ascunse si mistice.

Escentric Molecules - Molecule 01 - vrea sa fie surprins si este deschis catre aventura. Impulsivitatea il caracterizeaza. Nu are nevoie de acestea cu orice pret, dar accepta cu placere un compliment. Gratia se regaseste in mimimalism. Adora nuantele fine lemnoase. Cauta un parfum care sa fie plin de contradictii.

Comme Des Garcons - Wonderwood - adora mirosul de lemn. Se considera un simbol al virilitatii. Gaseste placere in cumpatare. Lemnul este pentru el si un simbol al profunzimii - reflexie a caracterului sau. Este sobru, are simtul propriei valori si stabilitati. Il completeaza.

întregul text ascundeți textul