TOP 10 parfumuri de nișă pentru doamne și domni

Creed - Green Irish Tweed EDP - bărbatAcest aftershave cu miros proaspăt este un cult clasic. Adesea descris ca mirosul proaspăt al ierbii, este o aromă fantastică pentru orice bărbat care este în căutarea unui aftershave elegant.

Montale - Roses Musk EDP - femeieUnul dintre cel mai bine vândut parfum de nișă. Un parfum foarte cunoscut de trandafiri ce oferă un miros foarte curat. Potrivit ca un parfum de zi cu zi, pe tot parcursul anului.

Penhaligon's - Sartorial EDT bărbatUn parfum plăcut, aromat ce va face orice bărbat să radieze. Aroma optimistă de lavandă și ceară de albine îmbinată cu aroma neconventională de corda metalică îii oferă produsului o aură irezistibilă. Parfumul-simbol englez de nișă Penhaligon's.

Escentric Molecules - Molecule 01 EDT - unisexFenomenal! Parfumul care conține un singur ingredient și care pentru fiecare tip de piele miroase unic. Aroma este adesea descrisă ca fiind ușor lemnoasă. Atractiv și plin de complimente.

Mancera - Cedrat Boise EDP bărbatLemnos - parfum de citrice plin de puritate. Persitența, auto-afirmarea și popularitatea universală a acestei parfum sunt potrivite pentru utilizarea zilnică, indiferent de ocazie.

Amouage - Reflection EDP bărbatAcesta este răspunsul pentru bărbații care iubesc parfumurile dulci. Iasomie predominantă și aroma de nerefuzat face ca acest parfum să fie extrem de atrăgător atât pentru bărbați cât și pentru femei.

Amouage - Sunshine EDP femeieNoutăți de la Amouage! Parfum de vară plăcut - așa cum numele și culoarea flaconului sugerează. Aceasta este cel mai dulce, fructat- floral parfum. Parfum perfect pentru femeia care este în căutarea unui parfum de vară persistent, de înaltă calitate.

Serge Lutens - Fleurs d'Oranger EDP femeieEsența este redată de mirosul florilor de portocal. Prin urmare, este un gen floral, și are un efect interesant de reîmprospătare. O alegere ideală pentru zilele calde de primavară și vară pentru orice iubitor floral - de arome citrice.

Comme Des Garcons - 2 EDP - unisexParfum optimist, proaspăt și aromat pentru fiecare anotimp. Dacă cineva dorește un parfum discret, care să ofere revitalizare atât pentru purtător cât și pentru cei din jur, acesta este răspunsul.

Montale - Soleil De Capri EDP - unisexParfum citric, jucaus, potrivit pentru vară pentru utilizarea zilnică. Pentru toti fanii de miresme de citrice! Un parfum ce poate fi utilizat, de exemplu, în cazul ocaziilor oficiale.

întregul text ascundeți textul

Afișare filtru Restrânge filtrul