TOP 10 parfumuri de nișă 2016

Mancera Cedrat Boise EDP - bărbat - un parfum extraordinar, persistent, sportiv, masculin al brand-ului francez Mancera care nu va dezamăgi nicioată.

Montale Roses Musk EDP - femeie - puterea măreață a trandafirului pur. Un simbol al feminității și al catifelării. Interpretarea atemporală a parfumului clasic de trandafiri cu o doză de mosc pur.

Montale Pure Gold EDP - femeie - pentru toți iubitorii de arome florale fructate pure. Cui nu îi place mirosul de caise?! Un parfum ideal pentru femei atât pentru o zi de lucru cât și pentru o zi frumoasă de vară. Montale nu dezamăgește niciodată! Și sticluța aurie...

Montale Soleil De Capri EDP - unisex - parfum unisex extraordinar cu ingrediente din citrice pentru zilele de vară. Ingredientele de fructe exotice fac acest parfum franțuzesc cu adevărat unic. La fel ca tine!

Amouage Sunshine EDP - bărbat - cele mai recente noutăți din partea brand-ului de nișă Amouage! Intrarea lor în lumea parfumurilor pentru bărbați nu ar fi putut fi interesantă. O reinterpretare foarte originală a parfumului clasic bărbătesc.

Creed Aventus EDP - bărbat - Masculinitatea întruchipată. Parfum curat și rafinat de la Creed, un brand cu mai mult de o sută de ani de istorie. Un aftershave pentru un bărbat unic.

Penhaligon's Artemisia EDP - femeie - special pentru femeile care iubesc parfumurile pudrate. Brand-ul Penhaligon transformă aroma clasică de violetă într-un parfum ce combină tradiționalul cu inovația.

Penhaligon's Sartorial EDT - bărbat - un must-have pentru orice bărbat caruia îi place un parfum curat și elegant. Perfect pentru o întâlnire de afaceri sau ocazii speciale.

Escentric Molecules Molecule 01 EDT - unisex - un fenomen real! Parfum bazat pe un singur ingredient? Acest parfum va scrie o poveste unică pentru pielea ta. Iar cel mai interesat este că îl poți împărți cu partenerul tău, deoarece este unisex și fiecare dintre voi își va exprima personalitatea diferit.

Serge Lutens Fleurs d'Oranger EDP - femeie - acest parfum cu ingrediente din flori de portocal îți amintește de o plăcută vacanță la mare. De ce să nu folosești zilnic acest parfum fracez?

întregul text ascundeți textul