Mugler Alien lapte de corp pentru femei

 • Mugler Alien lapte de corp pentru femei
 • Mugler Alien lapte de corp pentru femei 1
 • Mugler Alien lapte de corp pentru femei 2
 • Mugler Alien lapte de corp pentru femei 3
   více

  Variante Mugler Alien

  sus

  Despre marca Mugler

  Rating

  Forma recipientului

  Persistența parfumului

  Intensitatea

  Impresia generală

  Compoziția

  Note varf

  iasomie

  Note inima

  casmir

  Note baza

  cihlimbar

  Thierry Mugler (* 1948, Strasbourg, France) salonul s-a deschis in anul 1973 in Paris. In anii '70, s-a specializat in creatii destinate femeilor, in principal, iar ideile sale au fost intotdeauna impotriva trendului. Primul parfum a fost lansat in 1992, Thierry Mugler instituindu-se ca o persoana ce dicteaza ce se poarta. Este important de notat faptul ca acest statut s-a impus atat in industria fashion-ului cat si a parfumului. Gama Alien se impune azi ca un produs clasic si nemuritor. Thierry Mugler a facut parte din echipa de creatori pentru costumele folosite de Beyonce in filmul 'Perfume:The Story of a Murder'.

   

  sus

  Recenzii Mugler Alien

  • duminică, 18 februarie 2018
   Diana

   Lotiunea este minunata,foarte parfumata si contine si particule fine de sclipici care ofera un aspect sidefat pielii.Recomand cu incredere! Produs original si calitativ!

  • joi, 5 martie 2015
   ADRIANA S

   UN PARFUM CU MIROS PLACUT, PERSISTENT SI COMBINAT CU LAPTELE DE CORP OBTII O INTENSITATE PERSISTENTA TOATA ZIUA. GARANTAT NU VEI TRECE NEOBSERVATA, IAR COMPLIMENELE NU SE LASA ASTEPTATE. RECOMAND TUTUROR IUBITORILOR DE PARFUMURI USOR FLORAL/PLACUTE ACEST PARFUM SUPERIOR CALITATIV.

  Ce parere ai despre Mugler Alien ?

  Sunt obligatorii câmpurile marcate cu asterix *.


  Review *

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun "

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun "

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun "

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun "  Prin expediere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea datelor personale, în scopul creării și afișării recenziilor produselor companiei Notino s.r.o., Londýnské náměstí 881/6, Brno, cod poștal 639 00, nr. Reg. Comerțului 27609057. Datele pot fi transmise și prelucrate de către companiile afiliate și de către alți prelucrători de date. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul, de a solicita administratorului accesul la datele cu caracter personal proprii, de a corecta datele personale, de a le șterge, de a le porta sau de a impune alte restricții privind prelucrarea. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​​

  Meniu