STEAMCREAM

Steamcream este o marca relativ noua de ingrijire a pielii. Dupa cum sugereaza si numele, aceasta companie se specializeaza in crearea cremelor si nu numai. Scopul principal al fondatorilor este de a oferi clientilor un produs care ar putea fi folosit de oricine (barbati sau femei, toate tipurile de ten) in orice moment al zilei (dimineata, dupa-amiaza, seara...) cu utilizare universala (aplicare pe miini, pe par).

Cremele Steamcream sunt produse de manufactura fabricate in Japonia si Marea Britanie, utilizand o metoda unica: folosind aburul. Datorita ingredientelor, acest produs este usor absorbit de straturile de piele cu nevoie speciala de nutrienti.

Echipa de la Steamcream se mindreste cu faptul ca produsele nu sunt testate pe animale si contin doar cele mai bune ingrediente naturale - unt de cacao, jojoba si ulei de migdale, extracte de fulgi de ovaz, musetel, flori de portocal, etc. Aceasta crema limiteaza aparitia vergeturilor si ajuta la combaterea acneelor sau estomparea cicatricelor.

Merita mentionate si cutiile chic create de cei mai ingeniosi designeri. Toate modelele sunt disponibile numai in numar limitat, devenind tinta colectionarilor.

Steamcream a castigat de-a lungul timpului doua premii de prestigiu: Pure Beauty (pentru ambalajul chic) si Cosmetics Executive Women (pentru cea mai buna inovatie in domeniul ingrijirii zilnice a pielii). Nu este de mirare ca aceste produse cosmetice au devenit nelipsite din trusa de ingrijire a artistilor de make-up si a celebritatilor.

Marca Steamcream va fi pe placul tuturor persoanelor care cauta produse cu adevarat efective la preturi rezonabile fie pentru zona ochilor, fie pentru o piele extrem de sensibila, uscata sau seboreica.

întregul text ascundeți textul

În acest moment nu avem niciun produs disponibil al brandului STEAMCREAM.

Meniu