Shakira Scent S by Shakira

eau de toilette pentru femei 80 ml

4×
Shakira Scent S by Shakira eau de toilette pentru femei 80 ml
Shakira Scent S by Shakira eau de toilette pentru femei 80 ml
Shakira Scent S by Shakira eau de toilette pentru femei 80 ml
80 ml
89RON

Vizualizează produsele cu reduceri speciale
Cod: SHA0002 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
joi, 24.05.2018
ridicare personală
joi, 24.05.2018

Descriere parfum Shakira Scent S by Shakira

Shakira Scent S by Shakira este un parfum oriental-floral pentru femei. Compozitia parfumului este armonioasa si melodica ca si muzica Shakirei. Parfumul combina note de vanilie, chihlimbar, iasomie si lemn verde. Per total, este un parfum placut si echilibrat.  

Shakira insasi spune despre parfum : “Ca si o piesa, parfumul este compus din diferite componente ce alcatuiesc armonia.” Parfumul Shakira S by Shakira este potrivit tuturor celor ce indragesc mirosurile gastronomice, dar in acelasi timp este placut si usor. Este un parfum de zi, feminin si bogat, ce se bucura de foarte multe complimente. Sticluta parfumului este si ea foarte frumoasa, conceputa din sticla de inalta calitate, a carei forme aminteste de dansatoarele din buric. Parfumul are o minunata culoare aurie.

Shakira este o talentata interpreta si compozitoare, ce a infiintat organizatia caritabila de educare a copiilor saraci.  Bucurati-va de esentele incantatoare din parfumul Scent Shakira S By Shakira.

Compoziție

Compozitie
benzoin, cihlimbar, iasomie, lemn, vanilie
Grupe de parfumuri
florale, orientale

Despre brand Shakira

Parfumuri Shakira | Shakira - Cantareata columbiana, de origine libaneza, cunoscuta sub numele de scena Shakira, a devenit cunoscuta datorita melodiilor catchy si talentului de care a dat dovada din copilarie. Desi a fost recunoscuta initial numai in America Latina, chart-urile muzicale din intreaga lume au fost cucerite eventual de acest amestec de ritmuri sud americane si orientale. Datorita acestui succes imens, nu este deloc surprinzatoare decizia de a se lansa pe piata parfumurilor. Aromele create sunt sexy, caracterizand pe deplin temperamentul sud american. Parfumurile sale sunt indraznete, sexy si irezistibile. 

Rating Shakira Scent S by Shakira

Adaugă o nouă recenzie

aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală
Prin expediere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea datelor personale, în scopul creării și afișării recenziilor produselor companiei Notino s.r.o., Londýnské náměstí 881/6, Brno, cod poștal 639 00, nr. Reg. Comerțului 27609057. Datele pot fi transmise și prelucrate de către companiile afiliate și de către alți prelucrători de date. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul, de a solicita administratorului accesul la datele cu caracter personal proprii, de a corecta datele personale, de a le șterge, de a le porta sau de a impune alte restricții privind prelucrarea. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.
5.0
4 Evaluare
4
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală

Meniu