Salvador Dali Laguna Maravilla

eau de toilette pentru femei 100 ml

6×
Salvador Dali Laguna Maravilla eau de toilette pentru femei 100 ml
Salvador Dali Laguna Maravilla eau de toilette pentru femei 100 ml
Salvador Dali Laguna Maravilla eau de toilette pentru femei 100 ml
Livrare gratuită
100 ml
126RON

Cod: SAD0080 | În stoc au mai rămas 3 buc.
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
joi, 24.05.2018
ridicare personală
joi, 24.05.2018

Descriere parfum Salvador Dali Laguna Maravilla

Salvator Dali Laguna Maravilla, este o aroma intensa si exotica pentru o femeie unica si fragila.

Flaconul din sticla transparenta, de culoarea lagunei polinesiene, este o manifestare a buzelor si a nasului  zeitei frumusetei si dragostei.

Parfumul Salvator Dali Laguna Maravilla se deschide cu aroma de bergamota, lamaie  si mandarine suculente. Notele de baza le gasim in ciclamen, iasomie si trandafir. Notele finale sunt formate din ambra, pretiosul mosc, lemnul de santal si aroma exotica, dulce de vanilie. Parfumul pentru femei de la Salvator Dali este perfect pentru vara si primavara. El aduce inspiratie si o doza de incredere.

Compoziție

Note baza
cihlimbar, lemn de santal, mosc, vanilie
Note inima
ciclama, iasomie, trandafir
Note varf
bergamota, lamaie, mandarina
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Salvador Dali

Perfume Salvador Dali | Salvador Dali, pictor suprarealist faimos in secolul trecut, si-a extins talentul si in crearea de parfumuri. Acesta s-a extins in anii '40 si '50 ai secolului 20, fiind cunoscut sub eticheta 'futuristic' si fiind vandut sub numele Salvator Dali. Parfumul Salvador Dali a fost un produs exclusiv, deoarece a fost produs intr-o editie limitat, fiecare sticluta fiind o adevarata lucrare de arta. Aceste exponente pot fi achizitionate din Muzeul Salvador Dali. Editiile comune ( Purplelips si Little Kiss) se regasesc in magazinul nostru. In copilarie, Dali dorea sa devina bucatar, insa dorea sa devina ca si Napoleon, conducator si artist,  insa a reusit sa devina cunoscut datorita operelor sale si parfumurilor lansate.

Rating Salvador Dali Laguna Maravilla

Adaugă o nouă recenzie

aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală
Prin expediere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea datelor personale, în scopul creării și afișării recenziilor produselor companiei Notino s.r.o., Londýnské náměstí 881/6, Brno, cod poștal 639 00, nr. Reg. Comerțului 27609057. Datele pot fi transmise și prelucrate de către companiile afiliate și de către alți prelucrători de date. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul, de a solicita administratorului accesul la datele cu caracter personal proprii, de a corecta datele personale, de a le șterge, de a le porta sau de a impune alte restricții privind prelucrarea. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.
5.0
6 Evaluare
5
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală

Meniu