Reduceri speciale parfumuri

Produsele din aceasta oferta speciala prezinta mici defecte, ceea ce le face imposibil de vandut la pretul unui produs nou. Aceste produse au fost folosite pentru sedinte foto, deci nu mai au folia de impachetare (tipla), cutia produsului a fost afectata in timpul transportului (sau in timpul manipularii din depozit) sau prezinta defecte minore vizibile pe recipient, FARA A AFECTA in vreun fel calitatea parfumului.

O parte din produse au mai putin continut, minim 90%. Pe fiecare pagina a produselor veti gasi informatii detaliate despre starea lor si defectul pe care il prezinta. Mirosul parfumului nu este alterat, deci puteti conta pe calitate 100%, exceptand defectele minore.

întregul text ascundeți textul

Ai ales

Afișare filtru Restrânge filtrul

Interval de prețuri

la

Selectează un brand

12 3 143

 • April Aromatics Nectar Of LoveEau De Parfum pentru femei 30 ml

  fara tipla (celofan) Volum recipient: 100 % Cod: AAR0896

  828 RON
  Reducere: 52 RON

 • Culti OderosaeEau De Parfum unisex 100 ml

  fara tipla (celofan) Volum recipient: 100 % Cod: CUL0420

  438 RON
  Reducere: 49 RON

 • Pineider Classica di MagnoliaEau De Parfum pentru femei 30 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 99 % Cod: PND0236

  235 RON
  Reducere: 41 RON

 • Juliette Has a Gun Not a Perfumeset cadou

  celofan deteriorat Volum recipient: 100 % Cod: JHG1372

  318 RON
  Reducere: 35 RON

 • The Woods Collection Dancing LeavesEau De Parfum unisex 100 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 98 % Cod: WOC0008

  173 RON
  Reducere: 16 RON

 • Lacoste OriginalEau de Toilette pentru barbati 100 ml

  fara tipla (celofan) Volum recipient: 100 % Cod: LAC2245

  Mai multe informatii

  Un parfum aromatic si masculin pentru barbatii activi si siguri pe sine.  Proaspat, elegant si casual sunt principalele caracterisitici ale acestui produs. Lacoste Original a fost lansat  in 1984.

  231 RON
  Reducere: 16 RON

 • Tiziana Terenzi Andromeda Extrait De Parfumextract de parfum unisex 100 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 99 % Cod: TRZ0251

  539 RON
  Reducere: 61 RON

 • Creed VanisiaEau De Parfum pentru femei 250 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 98 % Cod: CRE3813

  Mai multe informatii

  Vanisia este un parfum feminin oriental, de la brandul de nișă Creed. Acesta este un brand unic, luxos, dinastic, cu întregul capital privat. Brandul Creed are o istorie de peste 250 de ani, timp în care a creat parfumuri emblematice pentru case regale și alți clienți pretențioși și rafinați. În afară de tradiția excepțională, transmisă din tată în fiu din 1760, se mândrește cu vechile tehnici de prelucrare a ingredientelor prețioase, selectate pentru fabricarea parfumurilor sale de neegalat. Vanisia este opera lui Olivier Creed, un parfumier din a șasea generație a familiei Creed. L-a creat pentru Regina Spaniei, strănepoata legendarei Maria Antoaneta. După ascensiunea sa la tron, regina spaniolă a adoptat un stil sofisticat, după exemplul rudelor sale franceze. Prin urmare, a comandat de la Creed un parfum senzual, misterios și atractiv, cu tonuri de lemn spaniol și de vanilie. Vanisia, de la Creed, debutează cu acorduri de bergamotă. În inima sa înfloresc iasomia și trandafirul bulgăresc, iar baza este formată din note de lemn de santal, de vanilie și de ambră. Parfumul Vanisia combină uimitor fațetele ambrate, senzuale, catifelate și lemnoase cu aspectele balsamice. Seducător, memorabil, bogat și misterios, parfumul Vanisia este o operă de artă demnă de o regină. Parfumul Vanisia, de la Creed se poate folosi tot anul, atât ziua, cât și seara. Va câștiga pentru totdeauna inimile femeilor care iubesc un bogat parfum oriental, distinct senzual. Pe cea care-l folosește, o înfășoară cu o aromă mistică excepțională, subliniindu-i senzualitatea și încrederea. Trebuie să o încerce, de asemenea, fiecare femeie care apreciază adevărata calitate, bazată pe o îndelungă tradiție. Pe lângă aromele captivante, toate parfumurile brandului Creed atrag prin ambalajele de o eleganță cu totul specială. Fermecătorul flacon Vanisia este completat de caseta albă elegantă, cu elemente decorative din aur. Încercați apa de parfum de la un brand dinastic, cu o istorie celebră și vă veți îndrăgosti de un parfum bogat, seducător misterios, cu care vă veți simți ca o adevărată regină. Vanisia, de la Creed - un parfum bogat, senzual și mistic, creat ca o dovadă a nobleței reginei Spaniei.

  934 RON
  Reducere: 91 RON

 • Acqua dell' Elba Arcipelago WomenEau de Toilette pentru femei 100 ml

  Continutul este cu un procentaj mai scazut Volum recipient: 98 % Cod: ACE0137

  279 RON
  Reducere: 26 RON

 • Chloé See by Chloé Si BelleEau De Parfum pentru femei 75 ml

  fara tipla (celofan) Volum recipient: 98 % Cod: CHL1502

  218 RON
  Reducere: 16 RON

12 3 4 5 143 Următoarele 15 Nahoru