Real Techniques Prep + Prime Set

set cosmetice I.

Real Techniques Prep + Prime Set set cosmetice I.
Real Techniques Prep + Prime Set set cosmetice I.
Real Techniques Prep + Prime Set set cosmetice I.
Promoție
57RON

Cod: RTC0047 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Setul contine: Beauty Spatula + Under Eye Reviver + Prep Brush + Miracle Complexion Sponge + Sponge Stand

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
duminică, 22.07.2018
ridicare personală
duminică, 22.07.2018
Un cadou pentru tine
Cumpărați pensule cosmetice din gama Real Techniques și primiți 50% reducere. Pensulele din această gama combină materiale de calitate și un design inovator pentru un machiaj perfect.

Despre brand Real Techniques

Brandul de perii și pensule de uz cosmetic Real Techniques a fost lansat în 2011. Aceste perii de înaltă calitate au fost dezvoltate de artiștii în machiaj profesioniști Samantha și Nicole Chapman. Aceste respectate artiste în machiaj, care au lucrat pentru branduri cum ar fi MAC, Estée Lauder și Chanel, au avut încă din copilărie o puternică afinitate pentru produsele cosmetice.

Periile Real Techniques create de Samantha și Nicole Chapman îmbină materialele high-tech cu formele inovatoare, pentru a obține un machiaj perfect. Periile sunt realizate din peri sintetici, teșiți manual, care sunt incredibil de moi.

În această colecție găsim perii pentru machiaj, pudră, fard de obraz, umbre pentru pleoape, dar și perii speciale pentru machiaj fumuriu, pentru umbrirea și pentru conturarea feței, inclusiv seturi de perii cosmetice.

Meniu