Philosophy

Philosophy este un brand fondat in 1996 de vizionara Cristina Carlino. Dupa ce devine, ca marime, al patrulea brand de produse de ingrijire a pielii in America, este achizitionat de catre unul dintre cei mai renumiti producatori din lume, si anume Coty Inc.

Obiectivul principal al Cristinei Carlino a fost de a reduce decalajul de calitate dintre cele doua tipuri de produse - cele farmaceutice si cele disponibile in magazine. Lucru care cert i-a reusit. Trebuie precizat faptul ca marca Philisophy a fost, de exemplu, mentionata in The Oprah Winfrey Show (in segmentul de emisiune numit "Oprah's Favorite Things").

Geluri de dus, lotiuni de corp, creme...toate produsele Philosophy au o poveste de spus. Au fost dezvoltate in colaborare cu experti in dermatologie si alte domenii, pe baza celor mai recente tehnologii, prezentand efecte dovedite clinic ... o piele superba, perfect neteda si cu aspect intinerit. Contin ingrediente naturale și sintetice de cea mai inalta calitate, fiind concepute pentru a va ajuta sa aratati si sa va simtiti cel mai bine cu putinta. 1% din profitul inregistrat din vanzarile cosmeticelor Philosophy sunt folosite in scop caritativ - in special pentru sprijinirea initiativelor ca Hope & Grace, care vizeaza combaterea problemelor mentale (depresie, anxietate, tulburari de stres post-traumatic, etc.).

Cosmeticele marca Philosophy se adreseaza tuturor persoanelor care tanjesc dupa aspect frumos,  sufera de diverse probleme ale pielii sau, pur si simplu, vor sa se rasfete cu produse de calitate.

întregul text ascundeți textul

În acest moment nu avem niciun produs disponibil al brandului Philosophy.

Meniu