Payot Dr. Payot Solution crema CC corectoare si protectoare SPF 50+

 • Payot Dr. Payot Solution crema CC corectoare si protectoare SPF 50+
 • Payot Dr. Payot Solution crema CC corectoare si protectoare SPF 50+ 1
 • Payot Dr. Payot Solution crema CC corectoare si protectoare SPF 50+ 2
   více

  Variante Payot Dr. Payot Solution

  sus

  Despre marca Payot

  Caracteristici

  Consistență

  crema

  După tipul de problemă al pielii

  hidratare, pete pigmentate și unificare

  Factor de protecție

  protecție ridicată (SPF 30 – SPF 50)

  Tipul de ten

  pentru toate tipurile de piele

  Vârsta

  pentru toate varstele

  Brandul Payot a fost fondat în 1920, de către medicul Nadia Gregoria Payot. Această femeie excepțional de talentată a fost puternic influențată de întâlnirea cu celebra balerină rusă Anna Pavlova, care, la cei treizeci și opt de ani ai săi, avea un corp superb, dar o față foarte ridată. Astfel, Nadia și-a dat seama de importanța utilizării mușchilor asupra calității pielii și a inventat eficienta gimnastică facială.

  În afară de cosmetice, Nadia a inventat nu doar noi moduri de aplicare a acestora, ci și tratamente complet noi, cum ar fi cromoterapia și balneoterapia. Nu e de mirare că salonul de frumusețe din rue de Castiglione nr. 10 și-a câștigat un renume mondial, iar cererea de produse Payot era enormă. În acest context, menționăm, de exemplu, legendara pastă anti-acnee Pâte Grise sau laptele demachiant Golden Rays.

  Produsele cosmetice Payot sunt fabricate din ingrediente naturale, cu metode de aplicare speciale, care permit celulelor să absoarbă mai bine ingredientul activ și pot face minuni cu pielea dvs. Toate produsele Payot sunt supuse unor riguroase teste dermatologice și pot fi utilizate în condiții de siguranță, chiar și de cei alergici.

  Brandul Payot îi atrage pe toți cei care doresc să aibă o piele frumoasă și cu aspect tineresc, care caută cosmetice hipoalergenice de calitate, la un cost rezonabil sau care doresc să scape de acnee și de alte probleme ale pielii.

  sus

  Rating Payot Dr. Payot Solution

  Ce parere ai despre Payot Dr. Payot Solution ?

  Sunt obligatorii câmpurile marcate cu asterix *.


  Review *


  Prin expediere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea datelor personale, în scopul creării și afișării recenziilor produselor companiei Notino s.r.o. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​​

  Meniu