Orlane B21 Extraordinaire

set cosmetice I.

Orlane B21 Extraordinaire set cosmetice I.
Orlane B21 Extraordinaire set cosmetice I.
Orlane B21 Extraordinaire set cosmetice I.
Livrare gratuită
set cosmetice I.
739RON

Cod: ORL0140 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Setul contine: B21 Extraordinaire Youth Reset Serum 30 ml + B21 Extraordinaire Absolute Youth Cream 7,5 ml + Absolute Skin Recovery Program - Maque 15 ml + Daily Stimulation Program - Vivifying Cleansing Care 15 ml + Daily Stimulation Program - Vivifying Lotion 50 ml + cosmetic bag

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
vineri, 21.09.2018
ridicare personală
vineri, 21.09.2018
Orlane B21 Extraordinaire
set cosmetice I. | 739RON

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Vârsta
pentru toate varstele

Despre brand Orlane

Brandul francez de „haute-cosmetique“ Orlane Paris reprezintă imaginea produselor cosmetice antiîmbătrânire de cel mai înalt lux. Laboratorul Orlane îmbină ultimele descoperiri științifice cu know-how-ul obținut datorită propriilor centre de frumusețe. Efectele extraordinare ale produselor sale au adus brandului Orlane milioane de fani, din întreaga lume.

Fiecare ingredient este colectat cu cea mai mare atenție și grijă. Apoi este prelucrat atent și dozat eficient, pentru a atinge rezultate maxime. Conceptul brandului se bazează pe capacitatea de auto-regenerare a pielii. De aceea, compoziția tratamentelor Orlane se axează pe reînnoirea și pe stimularea mecanismelor naturale ale pielii, care slăbesc odată cu vârsta.

Orlane oferă numeroase game de produse care satisfac chiar și cele mai exigente cerințe. Portofoliul brandului conține preparate pentru diverse tipuri de piele, inclusiv pentru cea sensibilă. Gamele de produse antiîmbătrânire și demachiante sunt cele mai populare. Orlane nu uită nici de îngrijirea corpului sau de cosmetica decorativ-terapeutică. Nu în ultimul rând, trebuie menționate fermecătoarele parfumuri Orlane.

Meniu