Makeup Revolution I ♥ Makeup Fixing Spray

fixator make-up

Makeup Revolution I ♥ Makeup Fixing Spray fixator make-up
Makeup Revolution I ♥ Makeup Fixing Spray fixator make-up
Makeup Revolution I ♥ Makeup Fixing Spray fixator make-up
100 ml

Cod: MUR3713 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Descriere cosmetice Makeup Revolution I ♥ Makeup Fixing Spray

Produsul pentru fixarea fondului de ten Makeup Revolution I ¦ Makeup Fixing Spray este un ajutor indispensabil pentru a garanta că fondul de ten se menține perfect, chiar și după câteva ore.

Caracteristici:

  • asigură un aspect impecabil
  • fixare de durată a fondului de ten
  • evită estomparea și decolorarea fondului de ten

Cum se utilizează:
Se agită bine înainte de utilizare, apoi se pulverizează o cantitate rezonabilă de produs pe față. A se evita contactul direct cu ochii. Se poate repeta, dacă este necesar, în orice moment al zilei.

Despre brand Makeup Revolution

Makeup Revolution aduce o revoluție absolută în domeniul machiajului! Acest brand de cosmetice londoneze oferă produse decorative de înaltă calitate și, în același timp, accesibile ca preț, pentru a vă încânta garantat! Makeup Revolution a devenit un brand popular mai ales datorită paletelor de farduri de pleoape, care oferă culori foarte pigmentate, în toate nuanțele posibile! În afara acestor palete, mai găsiți și alte cosmetice decorative de o calitate excepţională, ca, de exemplu, rujuri, fond de ten, fard de obraz, pudră sau pensule.
Brand-ul Makeup Revolution vă va surprinde prin designul ambalajului, practic și în același timp original, de care vă veți îndrăgosti pur și simplu. Cu marca de lux Makeup Revolution veți conferi machiajului dumneavoastră originalitate și stil. Makeup Revolution demonstrează că puteți găsi o calitate deosebită, la prețuri accesibile fiecăruia!

 

Meniu