Loewe Solo Loewe

eau de toilette pentru barbati 125 ml

3×
Loewe Solo Loewe eau de toilette pentru barbati 125 ml
Loewe Solo Loewe eau de toilette pentru barbati 125 ml
Loewe Solo Loewe eau de toilette pentru barbati 125 ml
Loewe Solo Loewe eau de toilette pentru barbati 125 ml
Loewe Solo Loewe eau de toilette pentru barbati 125 ml
Loewe Solo Loewe eau de toilette pentru barbati 125 ml
Livrare gratuită
125 ml
264RON

Cod: LOW0008 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
începând de mâine miercuri, 23.05.2018
ridicare personală
începând de mâine miercuri, 23.05.2018

Descriere parfum Loewe Solo Loewe

Loewe Solo Loewe este un parfum barbatesc de lux lansat in 2011. Este un parfum sofisticat, sexy si carismatic.
Parfumul Loewe Solo Loewe imbina perfect esente exotice de flori cu arome de busuioc, orhidee, bergamota, tamaie si ambra. Aceste acorduri parfumate accentueaza perfect carisma naturala si senzualitatea fiecarui barbat.
Loewe Solo Loewe completeaza barbatul modern pe care femeile il vor adora. Este potrivit pentru toate generatiile de barbati care doresc sa-si exprime farmecul. Poate fi purtat atat zilnic cat si pentru ocaziile speciale.

Compoziție

Compozitie
bergamota, ciclama, cihlimbar, lamaie, lavanda, lemn, mandarina, piper
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Loewe

Parfumurile Loewe | Loewe – parfumuri din Madrid. Loewe e o marcă spaniolă de vestimentaţie şi produse de lux, cu sediul la Madrid. Este cunoscută mai ales datorită produselor sale din piele, a poşetelor şi a accesoriilor, dar şi datorită parfumurilor unice, aflate printre cele mai bine vândute din Spania.
Brand-ul Loewe se mândreşte cu o îndelungată tradiţie. A fost fondat în anul 1846 de un grup de tăbăcari, însă numele actual l-a dobândit după 26 de ani, când pentru firmă a început să lucreze tăbăcarul german Enrique Roessberg Loewe, care, până în anul 1892, a ajutat firma să câştige reputaţia de cel mai bun producător de articole din piele din Madrid.
Treptat, brand-ul s-a dezvoltat substanţial şi a câştigat o faimă din ce în ce mai mare. În anul 1972 a pătruns şi în lumea cosmeticelor, cu parfumul L de Loewe for Women, un parfum de chiparos şi flori, într-un flacon discret şi elegant. Doi ani mai târziu, a urmat primul parfum bărbătesc Loewe Loewe – un parfum cu aromă fougère (ferigă).
În anii '80, Loewe a încheiat o alianţă cu concernul Moët Hennesy Louis Vuitton (LVMH). Din colaborarea lor s-a născut, printre altele, parfumul floral de damă Aire Loewe din anul 1985, parfum care, până şi în ziua de astăzi, este unul din cele mai apreciate pe piaţa spaniolă. Astăzi, brand-ul Loewe numără zeci de parfumuri bărbăteşti, feminine şi unisex. Unul dintre cele mai populare din ultima categorie este Agua de Loewe, un parfum de lemn aromat, cu note citrice.
Parfumurile Loewe au fost realizate în colaborare cu creatori de vârf, printre care se numără Emilio Valeros, Olivier Cresp, Carlos Benaim, Yves Cassar, Alberto Morillas şi Celine Barel.

 

Rating Loewe Solo Loewe

Adaugă o nouă recenzie

intensitatea
aspectul flaconului
impresia generală
persistența parfumului
Prin expediere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea datelor personale, în scopul creării și afișării recenziilor produselor companiei Notino s.r.o., Londýnské náměstí 881/6, Brno, cod poștal 639 00, nr. Reg. Comerțului 27609057. Datele pot fi transmise și prelucrate de către companiile afiliate și de către alți prelucrători de date. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul, de a solicita administratorului accesul la datele cu caracter personal proprii, de a corecta datele personale, de a le șterge, de a le porta sau de a impune alte restricții privind prelucrarea. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.
4.0
3 Evaluare
2
1
intensitatea
aspectul flaconului
impresia generală
persistența parfumului

Meniu