Lancôme Hypnôse Doll Eyes

set cosmetice VII.

Lancôme Hypnôse Doll Eyes set cosmetice VII.
Lancôme Hypnôse Doll Eyes set cosmetice VII.
Lancôme Hypnôse Doll Eyes set cosmetice VII.
Noutăți
116RON

Cod: LAM07143 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Setul contine: Hypnôse Doll Eyes Mascara 01 So Black! 6,5 ml + Bi-Facil Cleanser for Sensitive Eyes 30 ml + Mini Crayon Khôl 01 Noir 0,7 g

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
luni, 23.07.2018
ridicare personală
luni, 23.07.2018
Un cadou pentru tine
Bucură-te de livrare gratuită! Cumpără produsele acestor mărci de cel puțin 189 RON și ți le livrăm gratuit.

Despre brand Lancôme

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.

Meniu