Kringle Candle Cinnamon Bark, ceară pentru aromatizator 35 g | aoro.ro

Kringle Candle Cinnamon Bark

ceară pentru aromatizator 35 g

Kringle Candle Cinnamon Bark ceară pentru aromatizator 35 g
Kringle Candle Cinnamon Bark ceară pentru aromatizator 35 g
Kringle Candle Cinnamon Bark ceară pentru aromatizator 35 g
Lichidare de stoc
35 g
8RON

Cod: KCC0023 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
începând de mâine miercuri, 22.08.2018
ridicare personală
începând de mâine miercuri, 22.08.2018

Descriere parfum Kringle Candle Cinnamon Bark

Ceara pentru lămpi aromatice Kringle Candle Cinnamon Bark este o alternativă excelentă la lumânările pentru parfumarea interiorului. Dizolvarea acesteia în lampă maximizează efectul parfumat, astfel încât se poate crea o aromă proprie, în funcție de dorințe și de starea de spirit.

Caracteristici:

  • aromă picantă
  • aromă dulce
  • parfum pe temă de sărbătoare
  • parfum de iarnă

Cum se utilizează:
Nu se lasă niciodată ceara pentru lămpi aromatizatoare nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. Produsul nu se lasă la îndemâna copiilor sau a animalelor de companie. Se vor urma instrucțiunile incluse.

Compoziție

Note baza
mosc, vanilie de Tahiti
Note inima
caprifoi, cuisoare
Note varf
bergamota, scortisoara

Despre brand Kringle Candle

Parfumați-vă casa cu lumânările Kringle Candle! Proprietarul firmei Kringle Candle, Michael James Kittredge, este deținătorul inițial și fondatorul celebrului brand Yankee Candle. A înființat compania în anul 1969, iar în 1998 a vândut 90 % din afacere acestei firme, aflate în plină expansiune. După mai mulți ani, împreună cu fiul său Mick, a pus bazele unui nou brand de lumânări și ceară, numit Kringle Candle.

Ceara și lumânările Kringle Candle emană un parfum intens, dar plăcut și aerisit. Este demn de remarcat, de asemenea, designul interesant al produselor Kringle Candle, care întruchipează delicatețea și eleganța, cu accent pe calitate.

Asortimentul excelentului brand Kringle Candle cuprinde lumânări parfumate pentru interior, lumânări de ceai, ceară pentru lămpi aromatice și alte produse, care vă vor încânta și vor crea în cameră o atmosferă unică.

Meniu