Joop! Nightflight, eau de toilette pentru barbati 30 ml | aoro.ro

JOOP! Nightflight

eau de toilette pentru barbati 30 ml

JOOP! Nightflight eau de toilette pentru barbati 30 ml
JOOP! Nightflight eau de toilette pentru barbati 30 ml
JOOP! Nightflight eau de toilette pentru barbati 30 ml
JOOP! Nightflight eau de toilette pentru barbati 30 ml
JOOP! Nightflight eau de toilette pentru barbati 30 ml
JOOP! Nightflight eau de toilette pentru barbati 30 ml
30 ml

Cod: JOP0080 | Acest produs este momentan indisponibil

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Descriere parfum JOOP! Nightflight

Parfumul plin de inspiraţie Joop! Nightflight reprezintă experiența excitantă a nopții întunecate. Aduce o aromă înviorătoare, de ananas și lămâie, pe aripile unei adieri ușoare. Aceste tonuri proaspete și ușoare trec într-o aromă picantă şi senzuală, cu aer de lemn de santal și de migdale.

Parfumul Nigtflight sugerează o noapte frumoasă şi caldă, cu cerul luminat de stele mai strălucitoare decât au fost vreodată. Flaconul este în tonul culorilor albastre ale nopții, cu motive stelare. Prin parfumul său vă atrage în această atmosferă fermecătoare.

Parfumul Joop! este plin de aventuri pe care nu le veți putea uita ușor. Nightflight. Parfumul dă aripi dorinței și spontaneității. Lansați-vă împreună cu acesta, spre necunoscut. Nightflight este recomandat pentru toți bărbații care doresc să petreacă o noapte excitantă, plină de mister și neobișnuită. Parfumul a fost lansat pe piață în anul 1992.

 

Compoziție

Note baza
cihlimbar, lemn de santal, mosc
Note inima
iasomie, lacramioare, lemn, migdale, trandafir
Note varf
ananas, bergamota, ienupar, lamaie, lavanda, tonuri verzi
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand JOOP!

Emblematicul brand german JOOP! este caracterizat prin modernitate și autenticitate. Pulsează în ritmul marilor metropole și este dedicat tuturor bărbaților și femeilor cu personalitate și pasiune pentru modă și design. Parfumurile JOOP! aduc în lumea aromelor prospețimea, originalitatea și unicitatea creatorului lor.

Fondatorul brandului, Wolfgang Joop, a fost întotdeauna un mare iubitor al frumuseții și al artei. După un scurt studiu de psihologie, s-a concentrat asupra modei și, la scurt timp, a câștigat marele premiu la un prestigios concurs de design. În anul 1978 a prezentat lumii prima sa colecție de modă. Aceasta i-a asigurat succesul internațional și, începând cu anul 1981, creează sub propriul brand JOOP!.

Primul parfum al firmei a fost apa de toaletă pentru femei JOOP! Femme, cu aura sa inconfundabilă, de flori orientale. În categoria pentru bărbați iese în evidentă compoziția inedită a remarcabilului parfum JOOP! Homme. Bucură-te și tu de impulsurile de energie ale acestor parfumuri unice!

Meniu