Jil Sander Sun for Men

eau de toilette pentru barbati 75 ml

6×
Jil Sander Sun for Men eau de toilette pentru barbati 75 ml
Jil Sander Sun for Men eau de toilette pentru barbati 75 ml
Jil Sander Sun for Men eau de toilette pentru barbati 75 ml
Jil Sander Sun for Men eau de toilette pentru barbati 75 ml
Jil Sander Sun for Men eau de toilette pentru barbati 75 ml
Jil Sander Sun for Men eau de toilette pentru barbati 75 ml
75 ml
83RON

Cod: JSD0087 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
marți, 22.05.2018
ridicare personală
marți, 22.05.2018

Descriere parfum Jil Sander Sun for Men

Apa de toaletă Jill Sander Sun for Men este un parfum bărbătesc, creat de un renumit brand de modă german, fondat de cunoscutul designer Jill Sander. Parfumul a fost lansat în anul 2004. Sun for Men reprezintă perfect filozofia companiei – un număr minim de elemente, îmbinate într-un tot perfect. Forţa şi gingăşia, clasicul şi modernul - toate într-un singur moment.

Parfumul degajă bărbăţie, forţă şi eleganţă, în contextul unei frumoase zile de vară. Acesta combină flacăra şi energia solară, vigoarea şi prospeţimea brizei blânde de vară, cu exclusiva imaginaţie şi cu romantismul apelor mării. Subliniază caracterul unic şi excepţional al fiecărui moment, prin simboluri simple şi uşor de înţeles, fără dichisuri şi fără sclipici.

Compoziţia apei de toaletă Sun for Men începe cu tonuri citrice proaspete de bergamotă şi rozmarin, care se topesc lin în aroma discretă şi picantă a cardamomului şi în cea romantic fascinantă a nucşoarei. În final domină aroma de mosc afrodiziac, cu accente misterioase de lemn de santal.

Flaconul subliniază compoziţia minimalistă a întregului parfum. Capacul în note de foc se ridică deasupra sticlei de cristal precum soarele deasupra apei. În acest fel, atmosfera evocată de acest parfum atinge perfecţiunea.

Compoziție

Note baza
lemn de santal, mosc
Note inima
cardamom, nucsoara
Note varf
bergamota, rozmarin
Grupe de parfumuri
florale, orientale

Despre brand Jil Sander

Brandul Jil Sander poartă numele fondatoarei sale – o creatoare renumită pentru dragostea sa față de minimalism în modă, ca și pentru stilul elegant. Jil Sander este cunoscută pentru rochiile clasice, fără ornamente inutile sau culori intense. După ce a studiat designul vestimentar, și-a deschis propriul boutique și, printre articolele de modă de designer, a inclus și câteva piese proprii. Succesul lui Jil a continuat cu prima sa colecție, iar, mai târziu, cu deschiderea propriei case de modă.

Brandul s-a concentrat inițial doar pe îmbrăcăminte, dar ulterior a pătruns și în domeniul frumuseții. Prima colecție de parfumuri, lansată în anul 1979, a fost constituită din Jil Sander Man Pure și Jil Sander Woman Pure.

Astăzi, parfumurile Jil Sander numără peste 70 de creații, apărute în colaborare cu parfumieri de elită și cu brandul mondial de cosmetice Coty. Stilul Jil Sander este și acum sinonim cu minimalismul, fără însă a omite evidențierea esenței feminine, respectiv masculine.

Rating Jil Sander Sun for Men

Adaugă o nouă recenzie

aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală
Prin expediere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea datelor personale, în scopul creării și afișării recenziilor produselor companiei Notino s.r.o., Londýnské náměstí 881/6, Brno, cod poștal 639 00, nr. Reg. Comerțului 27609057. Datele pot fi transmise și prelucrate de către companiile afiliate și de către alți prelucrători de date. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul, de a solicita administratorului accesul la datele cu caracter personal proprii, de a corecta datele personale, de a le șterge, de a le porta sau de a impune alte restricții privind prelucrarea. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.
4.0
6 Evaluare
3
2
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală

Meniu