Gucci Flora by Eau Fraiche Eau de Toilette pentru femei

 • Gucci Flora by Gucci Eau Fraiche Eau de Toilette pentru femei
 • Gucci Flora by Gucci Eau Fraiche Eau de Toilette pentru femei 1
 • Gucci Flora by Gucci Eau Fraiche Eau de Toilette pentru femei 2
 • Gucci Flora by Gucci Eau Fraiche Eau de Toilette pentru femei 3
 • Gucci Flora by Gucci Eau Fraiche Eau de Toilette pentru femei 4
   více

  Variante Gucci Flora by Gucci Eau Fraiche

  sus

  Descriere parfum Gucci Flora by Gucci Eau Fraiche

  Rating

  Forma recipientului

  Persistența parfumului

  Intensitatea

  Impresia generală

  Compoziția

  Note varf

  mandarina, citrice, bujor

  Note inima

  flori de portocal, trandafir

  Note baza

  lemn de santal, piper, patchouli

  Apa de toaleta spray, Gucci Flora by Gucci Eau Fraiche, este o aroma fina, racoroasa, florala, cu o mica adiere de fructe. Potrivit pentru orice ocazie si oricare sezon. Un parfum subtil, feminin, apreciat de toate fetele si femeile care iubesc romantismul, abunda in eleganta naturala combinate cu o mentalitate pozitiva constanta.
  La prima pulverizare a parfumului, veti simti o adiere de mandarina si mai tarziu de bujor. In inima parfumului se ascunde o combinatie de trandafir rosu cu flori de portocala. Baza parfumului consta in note specifice, de lemn de santal, piper si o aroma intensa de patchouli. Cu acest parfum la indemana, vei fi mereu in centrul atentiei captand atentia oricarui barbat.

  sus

  Despre marca Gucci

  Parfumurile Gucci au deosebita calitate de a vă spori încrederea de sine cu cel puţin două grade. Sunt suficiente câteva picături, ca să vă gândiţi imediat: Acesta este parfumul meu! În ce constă magia numită Gucci? Să fie ascunsă poate în istoria de peste 100 de ani a firmei, în ascensiunea de la începuturi modeste la faimă? Sau poate în combinaţia subtilă de tradiţie şi modernism.Naşterea brand-ului Gucci se datorează unui bărbat modest pe nume Guccio Gucci, care a deschis un magazin cu accesorii din piele pentru călărie. Probabil că nu şi-a dat seama că tocmai a dat numele unei legende a modei, care va captiva întreaga lume. Pentru moment, s-a mulţumit să fabrice din când în când genţi şi poşete şi, în rest, să-şi petreacă timpul mai degrabă la grajduri decât la prezentările de modă. Urmaşii lui au avut însă obiective mai ambiţioase şi, după moartea tatălui, cei trei fii s-au ocupat intens de construirea faimei Gucci. Într-atât au dezvoltat vânzările de accesorii de modă, încât printre cliente s-au numărat şi cele mai strălucitoare stele ale momentului, ca, de exemplu, Audrey Hepburn, Jackie Kennedy sau Grace Kelly. Micuţa firmă italiană de la început a devenit un gigant de talie mondială. Brand-ul s-a dezvoltat într-atât încât marca literelor G intersectate s-a regăsit pe ceasuri, ochelari de soare, îmbrăcăminte şi parfumuri.

  Succesul brand-ului a fost însă scump plătit cu multe probleme personale şi perioade de regres financiar ale familiei Gucci, culminând în 1993 cu asasinarea ultimului moştenitor. Compania ajunge proprietatea firmei Investcorp, iar unul dintre directorii de creaţie devine celebrul Tom Ford. În prezent, marca Gucci este încredinţată designerului Frida Giannini , iar interesul în creştere al clienţilor o aduce din nou în lumina reflectoarelor.

  Oferta parfumurilor Gucci este extinsă şi variată. Se remarcă prin lejeritatea tipic italiană, dar nu se fereşte de rafinament şi de dramă. Parfumurile, atât cele feminine, cât şi cele masculine, se străduiesc să evidenţieze unicitatea celui care le foloseşte - şi reuşeşte de minune. Printre parfumurile clasice se numără senzuala Eau de Parfum II. O compoziţie florală mai subtilă şi, în acelaşi timp, mai deosebită este gama Flora. Domnişoarele vor adora tinerescul şi energicul Rush 2. Tonuri aromatice discrete de bujori roz şi iasomie, pudrate provocator cu piper roz, sunt semnătura îndrăgitei Gucci Envy Me. Printre variantele bărbăteşti picante se află Gucci By Gucci Pour Homme. Şi seducătorul, provocatorul Gucci Guilty, are adepţii săi.

  Nu vi s-a mai întâmplat de mult ca un străin să vă întrebe, fermecat, cu ce v-aţi parfumat? Încercaţi orice parfum Gucci şi v-aţi asigurat atenţia celor din jur. Gucci este o provocare pentru toţi cei care iubesc luxul şi unicitatea.

   

  sus

  Rating Gucci Flora by Gucci Eau Fraiche

  • 31 mai 2017
   Mirela

   Frumos

  • 30 mai 2017
   Mirela

   Frumos.

  Ce parere ai despre Gucci Flora by Gucci Eau Fraiche ?

  Sunt obligatorii câmpurile marcate cu asterix *.


  Review *

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun  Meniu