GARNIER AMBRE SOLAIRE lotiune hidratanta dupa plaja | aoro.ro

Garnier Ambre Solaire

lotiune hidratanta dupa plaja

Garnier Ambre Solaire lotiune hidratanta dupa plaja
Garnier Ambre Solaire lotiune hidratanta dupa plaja
Garnier Ambre Solaire lotiune hidratanta dupa plaja
Garnier Ambre Solaire lotiune hidratanta dupa plaja
IqVrePKZKEg
200 ml
29RON

Cod: GAR2031 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
marți, 21.08.2018
ridicare personală
marți, 21.08.2018
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse marca Garnier acum cu 20% reducere. Cumpărațiproduse cosmetice din această marcă de minim 29 RON și reducereaeste a dvs. Aplicați codul promoțional 20rogar

Caracteristici

Consistență
lapte
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Garnier

De peste un secol, cosmeticele Garnier influențează stilul de viață al bărbaților și al femeilor din întreaga lume. A apărut în Franța și, treptat, a devenit unul dintre cele mai respectate branduri de produse cosmetice.

Povestea sa a debutat în 1904, când coaforul Alfred Amour Garnier a creat primul tonic din plante pentru înfrumusețarea părului, primul produs Garnier care a devenit rapid un bestseller. În anul 1960 a apărut prima vopsea de păr Garnier aplicabilă acasă, femeile începând să-și privească părul ca pe un accesoriu de modă. Printre produsele care au fost îndrăgite instantaneu se numără Garnier Micellar Water, gelul purificator Garnier Pure Active Gel și vopselele Garnier Nutrisse.

Brandul Garnier este atent la dorințele clienților săi, iar produsele reflectă nevoile acestora în ceea ce privește îngrijirea tenului și a părului. Creează produse care sunt cu adevărat eficiente, ușor accesibile și facilitează ritualurile zilnice de îngrijire a frumuseții. De aceea, cosmeticele Garnier înregistrează un uriaș succes mondial, fiind disponibile în peste 120 de țări din întreaga lume.

Meniu