Ferrari Uomo Eau de Toilette pentru barbati

 • Ferrari Ferrari Uomo Eau de Toilette pentru barbati
   více

  Variante Ferrari Ferrari Uomo

  sus

  Descriere parfum Ferrari Ferrari Uomo

  Rating

  Forma recipientului

  Persistența parfumului

  Intensitatea

  Impresia generală

  Compoziția

  Note varf

  lamaie, bergamota, ienupar

  Note inima

  cedru, piele

  Note baza

  patchouli, tonka

  Ferrari Uomo este un nou concept ce se potriveşte perfect cu stilul elegant, de prestigiu şi distinctiv al brandului Ferrari. Se dezvăluie un caracter puternic, fascinant, sofisticat şi, în acelaşi timp tipic pentru Ferrari unde imaginea de brand este bărbatul sportiv. Ca şi proiect Ferrari Uomo de a fost foarte bine conceput, echipa care a lucrat la realizarea lui a fost formată din specialişti atent selecţionaţi.Astfel a luat naştere o nouă dimensiune de excelenţă.

  sus

  Despre marca Ferrari

  Brand-ul Ferrari nu are nevoie de o prezentare elaborată. Interesant este că fondatorul său – Enzo Ferrari - nu a intenţionat iniţial să vândă nimic. Societatea Scuderia Ferrari a apărut în 1929, doar cu scopul de a sponsoriza cursele de şoferi amatori. Mai târziu însă, Enzo, obligat de circumstanţe (sponsorizarea echipei Scuderia fiind foarte costisitoare), a fost nevoit să înceapă construirea unor automobile de lux, atât personale, cât şi de curse.În prezent, Ferrari oferă o gamă largă de produse - electronice, îmbrăcăminte, accesorii de modă şi, nu în ultimul rând, produse cosmetice de lux. Nu surprinde pe nimeni, credem, faptul că marea majoritate a acestora sunt concepute pentru bărbaţi.Parfumurile Ferrari sunt apreciate de toate persoanele care iubesc adrenalina, mirosul anvelopelor arse şi viteza. Primul dintre ele – Ferrari Black – a fost lansat în anul 1999 şi s-a bucurat de un mare succes. O mare importanţă a avut şi faptul că, în timp ce o maşină sport Ferrari îşi pot permite doar cei mai bogaţi, parfumul cu acelaşi nume era incomparabil mai accesibil ca preţ oferind celui care-l folosește sentimentul de a fi excepţional. Au urmat alte parfumuri reuşite, cum ar fi Ferrari No. 1, Ferrari Racing, Passion pentru femei şi altele.Ferrari se mândreşte cu cooperarea cu parfumieri celebri, cum ar fi Alberto Morillas, Alexandra Carlin, Karine Dubreuil şi Bernard Ellena. O menţiune specială merită şi flacoanele artistic decorate, bineînţeles, cu simbolul emblematic al mărcii – calul ridicat pe picioarele din spate. Calul are şi el un trecut destul de interesant – iniţial, a fost pictat pe fuzelajul avionului său de însuşi contele Francesco Baracca, legendarul aviator din primul război mondial. Enzo Ferrari s-a întâlnit în anii 1920 cu părinţii acestuia, care i-au permis să folosească simbolul.Pentru completitudine, ar trebui să adăugăm că, în afară de parfumuri, în portofoliul mărcii de cosmetice Ferrari mai găsiţi geluri de duş, loţiuni şi balsamuri după bărbierit sau deodorante. Casetele cadou la preţuri accesibile merită de asemenea atenţie.Marca Ferrari îi va fascina cu siguranţă pe toţi cei care sunt în căutarea unor produse exclusive, dar nu prea scumpe, sunt entuziaşti ai huruitului motoarelor puternice şi doresc să-şi sublinieze masculinitatea.

   

  sus

  Rating Ferrari Ferrari Uomo

  • 10 decembrie 2016
   Emilian.

   Produs de calitate, original.calitatea parfumului este excelenta.serviciile aoro si a transportatorului sunt foarte bune.

  • 11 noiembrie 2016
   Ionut82

   O alternativa excelenta si foarte ieftină a celebrului Fahrenheit-Christian Dior.Ferrari-Uomo are nota de motorina mai domoala,dar per-total parfumul este mai usor de purtat decat "bătrânul" Fahrenheit.

  • 21 decembrie 2015
   alina

   Seamana cu fahrenheit...pentru asta l-am si luat deoarece voiam o alternativa mai ieftina pt parfumul de la dior. Sotul este foarte multumit de el.

  • 17 martie 2013
   fighter

   are un miros lemnos foarte barbatesc recomand domnilor peste 30 ani

  • 21 septembrie 2011
   Morph

   L-am primti ieri si imi place la nebunie; si aspectul este foarte dragut, capacul sticlei are o banda de piele cusuta. Bravo Ferrari si Aoro :)

  Arată toate cele 6 comentarii

  Ce parere ai despre Ferrari Ferrari Uomo ?

  Sunt obligatorii câmpurile marcate cu asterix *.


  Review *

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun