Email Diamant

Istoria brandului Email Diamant a început la sfârșitul secolului al XIX-lea, când profesorul de canto Jean-Baptiste Barreau și soția sa Annette, o modistă talentată, au deschis la Paris un magazin de modă. Tocmai în acea perioadă, capitala franceză înregistra un interes sporit în domeniul igienei dentare.

Soții Barreau au reacționat, oferindu-le clienților „pulberea americană pentru curățarea dinților“ de la John Walton, un chimist din Philadelphia - și au înregistrat un mare succes. Afacerea lor a căpătat astfel o nouă direcție.

În prezent, Email Diamant este specializată în fabricarea pastelor de dinți cu ingrediente de calitate superioară dovedite, precum fluor, mentă, perlit, mușețel sau anason. În portofoliul său puteți găsi și alte produse interesante.

Produsele Email Diamant se pot lăuda cu o eficiență și o siguranță ridicate. Utilizarea lor regulată vă protejează dinții de apariția cariilor, conferindu-le o strălucire orbitoare. Au de asemenea, un impact pozitiv asupra sănătății gingiilor și împrospătează perfect respirația. Ce ați putea cere mai mult?

Brandul Email Diamant îi atrage pe toți cei care doresc un zâmbet orbitor, cărora nu le plac vizitele dese la dentist și care caută o calitate superioară, la un preț accesibil.

întregul text ascundeți textul

Meniu