Dettol Antibacterial Sapun hidratant antibacterian rezervă

 • Dettol Antibacterial Sapun hidratant antibacterian rezervă
   více

  Variante Dettol Antibacterial

  sus

  Despre marca Dettol

  Rating

  Ușurința în folosire

  Calitatea produsului cosmetic

  Satisfacția rezultatului final

  Caracteristici

  Piele

  pentru toate tipurile de piele

  Dettol este un brand de produse dezinfectante, care ajută la prevenirea diferitelor boli asociate cu bacteriile și igiena insuficientă. Soluția antiseptică a început să fie utilizată în spitale de peste 80 de ani, pentru a dezinfecta pielea în timpul intervențiilor chirurgicale. Fiindcă se bucură de încrederea medicilor, Dettol a fost folosit, de asemenea, pentru a proteja mamele față de boli, după nașterea copilului.

  Datorită calității și fiabilității sale, Dettol rămâne unul dintre protectorii de încredere ai sănătății. Scopul brandului Dettol este prevenirea adecvată a răspândirii bolilor cauzate de bacteriile de pe mâini, corp, haine și suprafețe. Dettol colaborează cu parteneri precum Salvați Copiii, o organizație angajată în promovarea drepturilor copiilor și ale sugarilor din întreaga lume.

  Asortimentul brandului Dettol cuprinde dezinfectante, gel antibacterian, săpunuri antibacteriene și alte dezinfectante eficiente, care asigură o protecție durabilă împotriva virușilor și a bacteriilor periculoase.

  sus

  Rating Dettol Antibacterial

  • 27 septembrie 2017
   Cristina Margeanu

   Sunt foarte multumita de calitatea produsului. Felicitari pentru seriozitate! Sunteti singura firma din Romania unde am gasit rezerva pentru dispenser-ul Dettol. Cred ca ar avea succes si alte variante ale produsului Dettol pe care nu le-am vazut deocamdata in Romania (cu floare de lotus, frunte, lamaie, etc).

  Ce parere ai despre Dettol Antibacterial ?

  Sunt obligatorii câmpurile marcate cu asterix *.


  Review *

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun  Meniu