Davidoff Cool Water Woman Sea Rose

eau de toilette pentru femei 100 ml

4×
Davidoff Cool Water Woman Sea Rose eau de toilette pentru femei 100 ml
Davidoff Cool Water Woman Sea Rose eau de toilette pentru femei 100 ml
Davidoff Cool Water Woman Sea Rose eau de toilette pentru femei 100 ml
Davidoff Cool Water Woman Sea Rose eau de toilette pentru femei 100 ml
Davidoff Cool Water Woman Sea Rose eau de toilette pentru femei 100 ml
Davidoff Cool Water Woman Sea Rose eau de toilette pentru femei 100 ml
100 ml

Cod: DDF0704 | Acest produs este momentan indisponibil

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Descriere parfum Davidoff Cool Water Woman Sea Rose

Davidoff Cool Water Woman Sea Rose este un parfum de damă excepţional de tandru şi de delicios, care celebrează puritatea şi spontaneitatea. Femeia Cool Water Woman Sea Rose trăieşte într-o armonie perfectă cu frumuseţea naturii. Parfumul este nevinovat, ca o nouă zi şi înviorător, ca un ocean fără sfârşit. Apa de toaletă Cool Water Woman Sea Rose simbolizează frumuseţea eternă a unei femei delicate şi romantice, care se plimbă pe malul mării.

Fermecătorul parfum Davidoff Cool Water Woman Sea Rose se deschide treptat, cu cele mai delicate şi mai dulci tonuri de pară. Para, un fruct deosebit de aromatic, dă tonul delicioasei prospeţimi a acestui parfum unic. Urmează o compoziţie bogată şi, în acelaşi timp, discretă, construită în jurul tonurilor de bujori roz. Acest buchet unic face trecerea spre baza parfumului, ca o atingere vrăjită a înţelepciunii şi a nevinovăţiei. Contrastul discret din bază este creat de tonurile senzuale ale moscului preţios, care vă permit să pătrundeţi treptat într-o nouă dimensiune a profunzimii şi a seducţiei. Acest excelent parfum feminin de la vestitul şi îndrăgitul brand Davidoff poate fi folosit întreaga zi. Veţi aprecia esenţa proaspătă a acestei ape de toaletă, mai ales primăvara şi vara.

Unicul parfum feminin Davidoff Cool Water Woman Sea Rose este asemenea soarelui, care se ridică încet la orizont deasupra infinitului mării. Este ca şi cum esenţa discretă a parfumului vă mângâie pielea şi vă încarcă cu energie pentru o nouă zi. Flaconul atrăgător evocă o picătură de apă, iar culoarea sa roz aminteşte de lumina din zori. Parfumul Cool Water Woman Sea Rose este o combinaţie perfectă între eleganţă şi simplitate. A fost lansat pe piaţă în anul 2013.

Compoziție

Note baza
mosc
Note inima
bujor roz
Note varf
para
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Davidoff

Parfumurile Davidoff poartă numele fondatorului, Zino Davidoff, supranumit la vremea sa regele trabucurilor. În anii 80, compania de tutun preluată de Zino de la tatăl său a pătruns și pe piața parfumurilor. Mica firmă familială s-a dezvoltat rapid, iar brandul Davidoff a devenit popular și în afara Elveției natale.

Astăzi, în oferta de la Davidoff găsim câteva zeci de parfumuri, creații ale unor nasuri de talie mondială. De departe cel mai mare succes a înregistrat colecția Davidoff Cool Water, care a cauzat o mică revoluție în lumea parfumurilor. Fiecare parfum Davidoff are însă caracterul său inconfundabil, toate trezind în cel care-l folosește dorința de a-și trăi viața cât mai intens.

Zino Davidoff a fost el însuși un maestru al artei de a trăi. A făcut înconjurul lumii, iar fiecare zi din viața lui a însemnat o aventură și o provocare. Și totul s-a reflectat în creațiile sale. Numele Davidoff a devenit un echivalent pentru bucurie, stil atemporal și gustul pentru noi descoperiri. Davidoff înseamnă să trăiești viața la maxim.

Rating Davidoff Cool Water Woman Sea Rose

Adaugă o nouă recenzie

aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală
Prin expediere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea datelor personale, în scopul creării și afișării recenziilor produselor companiei Notino s.r.o., Londýnské náměstí 881/6, Brno, cod poștal 639 00, nr. Reg. Comerțului 27609057. Datele pot fi transmise și prelucrate de către companiile afiliate și de către alți prelucrători de date. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul, de a solicita administratorului accesul la datele cu caracter personal proprii, de a corecta datele personale, de a le șterge, de a le porta sau de a impune alte restricții privind prelucrarea. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.
4.0
4 Evaluare
2
2
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală

Meniu