Creed Zeste Mandarine Pamplemousse Eau de Toilette unisex

 • Creed Zeste Mandarine Pamplemousse Eau de Toilette unisex
 • Creed Zeste Mandarine Pamplemousse Eau de Toilette unisex 1
 • Creed Zeste Mandarine Pamplemousse Eau de Toilette unisex 2
 • Creed Zeste Mandarine Pamplemousse Eau de Toilette unisex 3
 • Creed Zeste Mandarine Pamplemousse Eau de Toilette unisex 4
   více

  Variante Creed Zeste Mandarine Pamplemousse

  • Creed Zeste Mandarine Pamplemousse Eau de Toilette unisex 75 ml Eau de Toilette unisex 75 ml  

   Acest produs este momentan indisponibil.

   Cod: CRE3632
   Produsul este ambalat fără a fi țiplat de către producător. Produsul este nou și absolut original.

  Produse cu reduceri speciale

  • Creed Zeste Mandarine Pamplemousse Eau de Toilette unisex 75 ml Eau de Toilette unisex 75 ml  

   Cod: CRE4161
   Notă: fara tipla (celofan),    Volum recipient: 99%

   560 RON Reducere: 54 RON

  sus

  Descriere parfum Creed Zeste Mandarine Pamplemousse

  Rating

  Forma recipientului

  Persistența parfumului

  Intensitatea

  Impresia generală

  Compoziția

  Note varf

  mandarina, bergamota

  Note inima

  flori albe

  Note baza

  ambra

  Zeste Mandarine Pamplemousse este un parfum unisex citric, din atelierul brandului de nișă Creed, un brand dinastic cu întregul capital privat. Brandul Creed are o istorie de peste 250 de ani, timp în care a creat parfumuri emblematice pentru case regale și alți clienți pretențioși și rafinați. În afară de tradiția excepțională, transmisă din tată în fiu din 1760, se mândrește cu vechile tehnici de prelucrare a ingredientelor prețioase, selectate pentru fabricarea parfumurilor sale de neegalat.

  Zeste Mandarine Pamplemousse, de la Creed, este prima lucrare a lui Olivier Creed, din a șasea generație Creed, după asumarea rolului de maestru parfumier, la vârsta de 32 de ani. Din anul 1975, acest parfum plin de viață combină dinamica citricelor cu delicatețea caprifoiului alb. Apa de toaletă Zeste Mandarine Pamplemousse echilibrează armonios ingredientele și trezește la viață cele mai fine esențe.

  Zeste Mandarine Pamplemousse, de la Creed, debutează cu acorduri de bergamotă, de grepfrut și de mandarine. În inima sa se deschid flori albe, iar baza este formată din tonuri de ambră. Per ansamblu, impresia este revigorantă, plină de lumină și de viață.

  Apa de parfum Zeste Mandarine Pamplemousse, de la Creed va fi apreciată în special de iubitorii aromelor de citrice proaspete, cu note florale albe. Va captiva iubitorii de parfumuri deosebite, magistral compuse, ca și pe toți cei care apreciază calitatea și luxul. Parfumul Zeste Mandarine Pamplemousse se poate folosi ziua, pe tot parcursul anului, dar excelează în timpul verii. Pe cel care-l folosește îl înfășoară într-o aromă proaspătă și revigorantă, ridicându-i întotdeauna starea de spirit.

  Pe lângă aromele captivante, toate parfumurile brandului Creed atrag și prin ambalajele de o eleganță cu totul specială. Flaconul elegant Zeste Mandarine Pamplemousse este decorat cu un capac superb, completat de caseta sofisticată, cu elemente decorative din aur.

  Zeste Mandarine Pamplemousse, de la Creed - o apă de toaletă citrică, răcoritoare și revigorantă, nu numai pentru zilele însorite de vară.

  sus

  Despre marca Creed

  Parfumuri Creed | Creed - Regele regilor in parfumuri si arome, cu mai mult de 250 ani de experienta in crearea de parfumuri extraordinare pentru familia regala, cat si pentru alti clienti cu gusturi rafinate. Incepand cu 1760, cand Creed a luat nastere in Londra, afacerea a fost transmisa timp de 7 generatii din tata in fiu.Pe langa o experienta indelungata, Creed s-a remarcat si prin utilizarea de tehnici vechi de prelucrare a materialelor rare selectate in productia lor de parfumuri. Parfumurile personalizate de la Creed au folosit imaginea unor figuri istorice precum Regina Victoria, imparatul Franz-Josef si sotia lui "Sissi", Sir Winston Churchill si presedintele John F. Kennedy. Iar in prezent marca poate fi usor asociata cu imaginea unor vedete ca Robert de Niro si Sylvester Stallone. Dar ramane in acelasi timp un simbol al familiilor regale si prezidentiale. Cu ocazia celei de a 250-a aniversari de la infiintarea sa, Creed se extinde si in Statele Unite, deschizand un magazin in 2010 in Manhattan.Creed prefera ingrediente naturale de cea mai inalta calitate in detrimentul alternativelor sintetice mai ieftine. Olivier Creed si fiul sau Erwin Creed cauta personal in toata lumea aceste ingrediente, insistand asupra familiaritatii si daruirii totale a acestora pentru a crea parfumuri originale, de cea mai inalta calitate.Oferta marcii Creed include parfumuri pentru barbati, femei, cat si unisex, ambalate in flacoane elegante, care sunt o adaptare moderna a mostenirii istorice. Printre cele mai faimoase parfumuri se numara Creed Green Irish Tweed din 1985, creat in stilul Olivier Creed Fougère. In ultimii ani, parfumul floral cu mosc Creed Aventus a vazut un imens succes, fiind inspirat de viata dramatica a lui Napoleon Bonaparte.Creed inseamna arta de a face parfumuri, lux pur, atemporalitate si o abordare moderna a patrimoniului istoric.

  sus

  Rating Creed Zeste Mandarine Pamplemousse

  Ce parere ai despre Creed Zeste Mandarine Pamplemousse ?

  Sunt obligatorii câmpurile marcate cu asterix *.


  Review *

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun  TOP niche perfumes for Autumn 2017Limited niche offer 2017