Catrice Luxury Nudes Soft Matt lac pentru unghii foarte opac

 • Catrice Luxury Nudes Soft Matt lac pentru unghii foarte opac
   více

  Variante Catrice Luxury Nudes Soft Matt

  • Catrice Luxury Nudes Soft Matt lac pentru unghii foarte opac culoare 08 Little Dose of Rose 10 mllac pentru unghii foarte opac 

   Acest produs este momentan indisponibil.

   culoare 08 Little Dose of Rose 10 ml
   Cod: CTE1309

  sus

  Despre marca Catrice

  Rating

  Ușurința în folosire

  Calitatea produsului cosmetic

  Satisfacția rezultatului final

  Cosmetica decorativă Catrice încântă orice femeie căreia îi place să se fardeze. Produse de prim rang, ambalaje luxoase şi preţuri atractive – aceasta este Catrice, cosmetica inspirată de actualele trenduri mondiale în machiaj! Datorită paletei largi de culori, puteţi crea cu mare uşurinţă un machiaj în stil extravagant sau clasic. Filozofia brand-ului Catrice este de a prezenta efervescenţă, diversitate şi varietate, accesibile oricărei femei! Brand-ul Catrice este îndrăgit şi pentru ediţiile sale limitate exclusive, create conform tendinţelor prezentate la defilările de modă. Datorită acestora, alături de Catrice puteţi descoperi şi încerca mereu ceva nou! Toate produsele Catrice sunt compuse din ingrediente de o calitate excepţională, îmbunătăţite constant. Cosmetica decorativa Catrice este controlată regulat şi aprobată dermatologic. Produsele nu sunt testate pe animale, lucru valabil nu doar pentru produsele individuale, dar şi pentru fiecare materie primă utilizată.

   

  sus

  Rating Catrice Luxury Nudes Soft Matt

  • 26 ianuarie 2016
   Alice

   Culoare si textura interesante, are un finish mat satinat. Este destul de opaca din primul strat, dar recomand doua straturi pentru acoperire perfecta. Minus: nu rezista mai mult de 2-3 zile si nici nu poti aplica lac peste ea, ii strici tot farmecul.

  Ce parere ai despre Catrice Luxury Nudes Soft Matt ?

  Sunt obligatorii câmpurile marcate cu asterix *.


  Review *

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun