Cartier La Panthere deospray pentru femei

Brand: Cartier

100% produse originale
Toate produsele comercializate de aoro.ro sunt 100% originale, garantat. Știi ce cumperi.

Variante Cartier La Panthere

sus

Despre marca Cartier

Rating

Forma recipientului

Persistența parfumului

Intensitatea

Impresia generală

Parfumurile Cartier nu au nevoie de o lungă prezentare. Este vorba de una dintre cele mai faimoase case de bijuterii din toate timpurile. Puţină lume ştie însă că, în afară de coliere de lux, ceasuri, inele etc., brand-ul Cartier comercializează şi cosmetice.Această firmă franceză, fondată în anul 1847 de Louis-François Cartier, se concentrează pe cei mai pretenţioşi clienţi, care caută produse cu adevărat exclusive şi sunt dispuşi să plătească pentru acestea sume astronomice. Bijuteriile Cartier împodobesc nu doar numeroşi actori sau cântăreţi cu faimă, ci şi membri ai diverselor familii regale. Achiziționarea unui parfum Cartier sigur nu vă va ruina. Ba din contră – preţul acestora este surprinzător de mic.Nu putem susţine acelaşi lucru şi despre flacoanele Cartier, care au apărut cu câteva zeci de ani înainte de primele două parfumuri (Must de Cartier şi Santos de Cartier). Aceste sticluţe încântătoare erau împodobite cu aur pur şi cu pietre preţioase, pe care și le puteau permite doar personalitățile.Cartier se poate lăuda cu faptul că este unul dintre puţinii producători de cosmetice care are propriul parfumier – faimoasa Mathilde Laurent. Aceasta caută în mod sistematic ingredientele cele mai rare şi mai preţioase, din care creează adevărate opere de artă, cum sunt, de exemplu, Cartier L’Heure Vertueuse III, Cartier Baiser Volé, Cartier de Lune şi altele. De menţionat că se dedică de asemenea creaţiei de parfumuri personalizate - o activitate extrem de pretenţioasă ca timp şi răbdare.Unele parfumuri Cartier sunt tari, altele dulci. Fiecare dintre ele este însă plin de pasiune nelimitată. De altfel, numele mai sus menţionatului Baiser Volé se traduce prin „Sărut Furat“. Dacă doriţi să vă accentuaţi farmecul şi senzualitatea, Cartier este fără îndoială alegerea potrivită!Brand-ul Cartier îi va interesa cu siguranţă pe toţi cei care dau frâu liber emoţiilor, doresc să încerce parfumuri create de geniala Mathilde Laurent şi caută produse cosmetice exclusiviste, dar accesibile ca preţ.

 

sus

Rating Cartier La Panthere

 • 23 decembrie 2016
  alina

  Parfumul extraordinar si creeaza dependenta. Insa nu prea merita sa achizitionezi acest spray lichid, persista cca 15 minute. Este dezamagitor. Mai bine cumperi crema de corp sau un parfum aditional de 30 ml.

 • 1 martie 2016
  Marcela

  Produs excelent!

 • 19 august 2015
  Anca

  Produsul este excelent privind rapotul calitate /pret.

 • 29 decembrie 2014
  Ramona

  Miroase minunat, nu este prea eficient fata de alte deodorante de acest gen, dar compenseaza la capitolul miros, iar pretul de pe Aoro este foarte bun.

 • 4 decembrie 2014
  Carmen F.

  Deospray-ul se completeaza foarte bine cu parfumul La Panthere. Le folosesc deopotriva si senzatia de placere se amplifica!

Arată toate cele 6 comentarii

Ce parere ai despre Cartier La Panthere ?

Sunt obligatorii câmpurile marcate cu asterix *.


Review *

1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai buntransporte