Bvlgari BLV pour homme after shave pentru barbati

 • Bvlgari BLV pour homme after shave pentru barbati
 • Bvlgari BLV pour homme after shave pentru barbati 1
 • Bvlgari BLV pour homme after shave pentru barbati 2
 • Bvlgari BLV pour homme after shave pentru barbati 3
   více

  Variante Bvlgari BLV pour homme

  sus

  Descriere parfum Bvlgari BLV pour homme

  Rating

  Forma recipientului

  Persistența parfumului

  Intensitatea

  Impresia generală

  Combinatia tonurilor reci si calde regasite in acest parfum fac ca produsul sa fie unul de neuitat. Design-ul sticlei intruchipeaza perfect spiritul parfumului, dar si al utilizatorului sau care este o persoana independenta, puternica, ce refuza compromisurile. Contrastul dintre transluciditatea sticlei si patratul de un albastru inchis din mijlocul ei da impresia unui spatiu infinit si promite o experienta de neuitat.

  sus

  Despre marca Bvlgari

  Bvlgari Parfumuri | Bvlgari (fondata în 1884, Roma, Italia), este un brand de lux, cu un stil italian puternic. Marca Bvlgari se inspira din frumusetea atemporala a artei grecesti si romane, fondatorul Sotirio Bvlgari descendent din Epir,  s-a lansat ca producator de bijuterii  din argint ,lucru ce se reflecta in designul sticlelor. Primul magazin Bvlgari se deschide in  Roma si in curand devine foarte popular. Dupa al doilea razboi mondial, familia Bvlgari aplica reguli stricte pentru creatia bijuteriilor  din aur si  accesoriilor Bvlgari , lansand primul magazin din America (New York), concentrându-se, de asemenea, pe productia de ceasuri. In 1993 se lanseaza linia de parfumuri  Bvlgari. Parfumurile Bvlgari devin rapid foarte cautate, plasandu-se in lumea modei ca si produse conventionale, ca de exemplu Eau Parfumee au Thé Vert. Una din cele mai populare game este  Bvlgari Omnia. Istoria parfumurilor Bvlgari este una scurta dar foarte intensa.

   

  sus

  Rating Bvlgari BLV pour homme

  • 1 decembrie 2016
   Lumi

   Eu am cumparat after shave-ul.Este placut si sotul meu a fost multumit.Problema e ca nu persista prea mult.

  • 12 noiembrie 2015
   Tudorel Axinia

   Forma recipientului atragatoare si accesibila pentru transport. Bvlgari BLV pour Homme este un parfum proaspat Un parfum perfect pentru o persona sigura pe sine,fara inhibitii cu dorinta de a creste in cariera,subtil si elegant. Combinatia inedita de ingrediente face ca acest parfum sa fie unul atractiv si de neuitat.Poate fi folosit in orice moment al zilei,la serviciu sau la concerte spectacole. Recomandat barbatilor de succes!

  • 30 octombrie 2015
   valy

   Este placut.. L-am cumparat de multe ori si o sa-l mai cumpar si pe viitor. Merita.

  Ce parere ai despre Bvlgari BLV pour homme ?

  Sunt obligatorii câmpurile marcate cu asterix *.


  Review *

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun