BRAUN SILK-ÉPIL 7 SENSOSMART 870 | aoro.ro

Braun Silk-épil 7 SensoSmart 870

Braun Silk-épil 7 SensoSmart 870
Braun Silk-épil 7 SensoSmart 870
Braun Silk-épil 7 SensoSmart 870
Livrare gratuită
Noutăți
534RON

Cod: BRN01768 | În stoc au mai rămas 2 buc.
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
joi, 16.08.2018
ridicare personală
începând de mâine miercuri, 15.08.2018

Descriere cosmetice Braun Silk-épil 7 SensoSmart 870

Epilatorul Braun Silk-épil 7 SensoSmart 870 asigură o piele netedă și frumoasă, fără fire de păr, pentru câteva săptămâni.

Caracteristici:

  • epilează firele din rădăcini
  • pentru o piele frumoasă și netedă
  • aparatul este rezistent la apă

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile incluse.

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Despre brand Braun

Compania Braun, o filiala a gigantului Procter & Gamble, a fost fondata in 1921 de catre Max Braun in Frankfurth, Germania. Inca de la inceput, compania Braun s-a concentrat asupra imbunatatirii stilului de viata.

Astfel, initial au produs aparate de radio, fiind primii producatori de acest gen. 30 de ani mai tarziu au dezvoltat celebrul logo Braun, care este si astazi folosit. In 1940, Braun a patentat primul sau prototip al unui aparat de ras pentru barbati. In 1950, dupa razboi, a inceput productia in serie a aparatelor de ras, punand astfel bazele brandului Braun, ca fiind specializat in astfel de produse. Astazi, motto-ul sau e ,,performanta, design si inovatie."
 Braun a castigat mai mult de 100 de premii pentru proiectare, fiind lider in inovatie tehnica in toate categoriile cheie si detinand mai mult de 7.000 de brevete active. Deviza ramane calitate, fiabilitate si design inovator. Produsele lor se inscriu in categoria de produse pentru ingrijirea corpului. Mai exact, aparate de ras pentru barbati, epilatoare si dispozitive de ingrijire a parului. Chiar Muzeul de Arta Moderna din New York a adoptat unele produse Braun printre exponatele sale.

Meniu