Blogger pentru AoroAoro este în căutare de bloggeri cărora le place să scrie despre parfumuri, machiaj, produse de îngrijire a pielii, precum și alte tipuri de produse cosmetice. Sunt bine-veniți chiar și fashion bloggerii sau vloggerii care realizează recenzii video. În funcție de înțelegerea la care vom ajunge, vă vom trimite diverse produse cosmetice și parfumuri pentru a le testa și realiza materiale autentice despre ele. Dorim să colaborăm cu bloggeri entuziaști, energetici, curioși, și cu un număr semnificativ de fani. Materialele trebuie să fie în limba română, fără greșeli gramaticale. 

Cerințe:
* O foarte bună cunoaștere a principalelor platforme de social media 
* Ortografie și gramatică perfectă, încât textul să nu necesitate vreo editare
* Textul trebuie să conțină cel puțin 500 de cuvinte
* Personalitate prietenoasă, cu un stil de scriere pozitiv
* Abilitatea de a prezenta textele prin intermediul Google Docs

Reguli & Condiții:

Bloggerii noștri pot scrie articole cu privire la un produs cosmetic sau un parfum din oferta Aoro. Orice text trebuie să includă cel puțin un pro-link: către pagina noastră www.aoro.ro și/sau un link către produsul de pe Aoro recenzat.

Trebuie evitată menționarea sau utilizarea de link-uri care trimit la site-uri concurente. Puteți, în schimb, utiliza link-uri care trimit către site-urile oficiale ale produsului/brand-ului, dar numai în cazul în care nu vând propriile lor produse pe această pagină.

De exemplu. Vă decideți să scrieți un articol despre un produs Nuxe. Să presupunem că ați folosit un pro-link deja, cum ar fi Nuxe ulei multi-funcțional. În acest caz, puteți utiliza un pro-link către site-ul oficial al Nuxe.

În cazul în care ești interesat/ă de a fi blogger/vlogger pentru Aoro, dă clic pe link-ul de mai jos și completează formularul. Odată ce ai aplicat, vom analiza informațiile furnizate și te vom contacta dacă vom considera că îndeplinesc criteriile noastre.
CLICK AICI PENTRU A APLICA

Vreţi să ne întrebaţi ceva? Scrieţi-ne aici, vă rugăm.

Sunt obligatorii câmpurile marcate cu asterix *.