BLACK FRIDAY 2018

    Până la 60% REDUCERE + LIVRARE GRATUITĂ

    NOTINO BLACK FRIDAY 2018 ESTE ÎN CURÂND AICI...

    Black Friday s-a încheiat, dar nu dispera. În 2018 de Black Friday ți-am pregătim cele mai bune reduceri la parfumuri și cosmetice. În curând. Îți oferim adevărate reduceri la produse de calitate ale brandurilor tale preferate. Am selectat cu grijă parfumuri, cosmetice și produse electronice pentru reducerile noastre. Nu mai vrei să aștepți? Venim cu reduceri şi oferte speciale pe tot parcursul anului. Vezi ofertele noastre:

    Parfumuri în ofertă
    Cosmetice în ofertă
    Toate reducerile Notino

    Ce înseamnă Black Friday? 

     Black Friday este sărbătoare a cumpărăturilor, originară din SUA, popularitatea sa răspândindu-se în întreaga lume. Black Friday are loc vineri, după Ziua Recunoștinței, sărbătoarea fiind asociată cu discounturi uriaşe. În fiecare an, Black Friday marchează sezonul cumpărăturilor de Crăciun.

    Black Friday își are originea în criza economică cauzată de Bursa din New York în 1929, când unii comercianţi au organizat o zi întreagă de reduceri pentru clienții lor cu scopul de a-i motiva să cumpere din nou. Această practică a câștigat imediat popularitate, Black Friday devenind unul dintre cele mai importante evenimente comerciale ale anului.  

    întregul text ascundeți textul

    Ai ales

    • Promoție săptămânală

    Afișare filtru Restrânge filtrul

    Interval de prețuri

    la

    Brand

    Vezi mai multe …

    Cele mai vândute Alfabetic Ordonare după preț

    1 3 45 12

    1 2 3 45 6 12 Vezi mai multe Nahoru

    Meniu