Bielenda Instant Cover

corector pentru acoperirea firelor carunte de par

Bielenda Instant Cover corector pentru acoperirea firelor carunte de par
Bielenda Instant Cover corector pentru acoperirea firelor carunte de par
Bielenda Instant Cover corector pentru acoperirea firelor carunte de par
culoare Light Brown 4,3 g
23RON

Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: BND2311 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
luni, 24.09.2018
ridicare personală
luni, 24.09.2018
Bielenda Instant Cover
culoare Light Brown 4,3 g | 23RON

Descriere cosmetice Bielenda Instant Cover

Corectorul de păr Bielenda Instant Cover acoperă perfect firele albe sau rădăcinile crescute, uniformizându-le în nuanța părului lung.

Caracteristici:

  • pentru un look natural
  • acoperă rădăcinile crescute
  • acoperă firele albe
  • rezistă la spălarea cu șampon

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul uscat și pieptănat, de la o distanță de cca 10 cm. Se lasă să se usuce și apoi se modelează părul în forma dorită.

Despre brand Bielenda

Firma de cosmetice Bielenda poartă numele fondatoarei sale, Barbara Bielenda - absolventa Facultăţii de chimie de la Universitatea din Gdansk. Bogatul său asortiment include peste 400 de produse, atât pentru consumatorii obişnuiţi, cât şi pentru saloanele de înfrumuseţare profesionale şi centrele de îngrijire.
De menţionat faptul că Bielenda a fost, se pare, primul brand polonez care a început să vândă produse ce conţin un extract dintr-un copac rar, Ginkgo (Ginkgo biloba). Acestea au câştigat rapid o mare popularitate. Cremele, uleiurile de baie, uleiurile de corp şi celelalte produse marca Bielenda sunt dezvoltate pe baza celor mai recente cercetări ştiinţifice. În afară de sus-menţionatul ginkgo, în componenţa lor se pot găsi, de asemenea, ingrediente naturale cu eficienţă dovedită - de exemplu, muşeţel, aloe vera, unt de shea sau ulei de măsline.
Cosmeticele Bielenda sunt caracterizate nu numai de performanţele ridicate, ci şi de siguranţă. Toate produsele sunt supuse unor teste dermatologice riguroase. O menţiune specială merită, de asemenea, efectul lor blând asupra pielii, astfel încât le pot utiliza şi cei care suferă de alergii. Brandul Bielenda îi va atrage cu siguranţă pe toţi care tânjesc după un aspect frumos şi tineresc, care suferă de diverse probleme ale pielii sau care caută calitate la un preţ rezonabil.  

Meniu