Avon Far Away Gold Eau De Parfum pentru femei

 • Avon Far Away Gold Eau De Parfum pentru femei
 • Avon Far Away Gold Eau De Parfum pentru femei 1
 • Avon Far Away Gold Eau De Parfum pentru femei 2
 • Avon Far Away Gold Eau De Parfum pentru femei 3
 • Avon Far Away Gold Eau De Parfum pentru femei 4
   více

  Variante Avon Far Away Gold

  • Avon Far Away Gold Eau De Parfum pentru femei 50 ml Eau De Parfum pentru femei 50 ml  

   Acest produs este momentan indisponibil.

   Cod: AVO1621

  sus

  Descriere parfum Avon Far Away Gold

  Rating

  Forma recipientului

  Persistența parfumului

  Intensitatea

  Impresia generală

  Compoziția

  Note varf

  frezie, piersica, Osmanthus heterophyllus

  Note inima

  Ylang-Ylang, flori de portocal, iasmina de India

  Note baza

  vanilie Madagascar, lemn de santal, cihlimbar

  Avon Far Away Gold este o apă de parfum feminină, care se mândreşte cu o bază deosebit de dulce. O adiere plăcut pudrată, de o intensitate irezistibilă.  Numeroasele elemente florale devin inspiraţia dumneavoastră de fiecare zi şi o condiţie pentru buna dispoziţie. O aromă pentru orice ocazie în societate.

  Apa de parfum feminină Avon Far Away Gold este expresia gândirii creative şi a libertăţii. Piersica, iasomia şi vanilia reuşesc să creeze o esenţă unică şi proaspătă în jurul corpului dumneavoastră. Compoziţia senzuală şi fără bariere este bazată pe simplitate, pe deschidere şi pe persistenţă.

  Flaconul original al apei de parfum pentru femei Avon Far Away Gold are o culoare aurie, completată de o decoraţie interesantă, agăţată de flacon. Deschideţi calea către autocunoaşterea minunată şi proaspătă. Creaţi o atmosferă originală, care taie respiraţia, captivând simţurile olfactive. Parfumul a fost lansat în anul 2014.

  sus

  Despre marca Avon

  Parfumurile Avon și mult îndrăgita cosmetică Avon – o legendă între firmele de cosmetice. Avon este o firmă de cosmetice de vârf din topul mondial. Face parte dintre cele mai mari firme din domeniul vânzărilor directe – produsele sale sunt vândute de cel puțin șase milioane de reprezentanți independenți, din peste o sută de ţări. Oferta Avon este largă, cuprinzând cosmetică decorativă și produse pentru îngrijirea pielii, parfumuri, modă și produse de uz casnic.La începutul poveştii unei mărci atât de renumite încât a apărut, de exemplu, în mult apreciatul film al lui Tim Burton, Edward Mâini-de-Foarfece, se află comis-voiajorul vânzător de cărți David McConnell. Spre sfârșitul secolului al XIX-lea David a început să-şi vândă cărțile împreună cu un mic cadou parfumat și, pentru că interesul sau pentru parfum l-a depășit curând pe cel pentru cărți, a fondat propria firmă de cosmetice California Parfume Company.O gamă de produse lansată în 1929 și căreia David McConnell i-a dat numele după locul de naștere al autorului său favorit, William Shakespeare, a devenit atât de populară încât, zece ani mai târziu, în 1939, firma și-a schimbat oficial numele în Avon Product Inc.La baza modului principal de comercializare a produselor Avon se află convingerea lui David McConnell că întâlnirea față în față este de o importanță crucială în vânzarea directă. Prima „Avon Lady“ a fost doamna P.F. E. Albee, devenind astfel una dintre primele femei care, în acest mod, și-a câştigat independența financiară.De atunci și până în ziua de astăzi, Avon Cosmetics îşi respectă angajamentul de a asigura femeilor nu doar posibilitatea unor câștiguri nelimitate, dar și de a le proteja sănătatea și de a le respecta drepturile. De aceea Avon se dedică intensiv proiectelor de caritate care luptă împotriva cancerului la sân și a violenței în familie. Printre proiectele sale de conștientizare socială se numără de asemenea ecologia și reînnoirea pădurilor ecuatoriale și este una dintre primele companii de cosmetice care a încetat testarea produselor pe animale de mai bine de 20 de ani.Printre gamele cele mai cunoscute ale firmei Avon se numără ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft şi Advance Techniques. Oferta largă de produse cosmetice, atât decorative cât și de îngrijire, este dezvoltată în Centrul de Cercetare și Dezvoltare din statul New York, ai cărui angajați sunt specialiști în domeniile biochimiei, microbiologiei, toxicologiei, dermatologiei și testelor clinice.Avon se străduieşte să facă viața mai frumoasă. Alegeți din oferta de farduri, parfumuri și cosmetice Avon disponibile la aoro.ro la preţuri extraordinare.

   

  sus

  Rating Avon Far Away Gold

  • 9 decembrie 2015
   Adina

   Miroase foarte bine,vanilat .A devenit unul dintre favoritele mele.

  • 13 februarie 2015
   patrick schimidt

   persista si miroase destul de bine!

  Ce parere ai despre Avon Far Away Gold ?

  Sunt obligatorii câmpurile marcate cu asterix *.


  Review *

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun  Meniu