Armani Sun di Gioia, lapte de corp pentru femei 200 ml | aoro.ro

Armani Sun di Gioia

lapte de corp pentru femei 200 ml

Armani Sun di  Gioia lapte de corp pentru femei 200 ml
Armani Sun di  Gioia lapte de corp pentru femei 200 ml
Armani Sun di  Gioia lapte de corp pentru femei 200 ml
lapte de corp pentru femei 200 ml
179RON

Cod: GIO5063 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
joi, 16.08.2018
ridicare personală
începând de mâine miercuri, 15.08.2018
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
La cumpărarea parfumurilor de minim 100 ml din gama Giorgio Armani di Gio sau di Gioia primiți un prosop stilat. Bucurați-vă de vară în stilul  italian de lux.

Despre brand Armani

Armani reprezintă genul de eleganță care combină standardele etern fascinante cu cele mai noi trenduri.

Giorgio Armani este considerat unul dintre cei mai de succes creatori de modă italieni ai tuturor timpurilor. Stilul său inconfundabil, de o lejeritate naturală și cu un strop de originalitate, a câștigat inimile a milioane de femei din întreaga lume. În linie cu colecția sa de modă, parfumurile și cosmeticele Armani sunt, de asemenea sinonime cu frumusețea, cu calitatea și cu succesul.

Înainte de a-și înființa propria firmă, Armani a lucrat ca designer independent, pentru numeroase case de modă. În anii '70 ai secolului trecut, a creat prima sa colecție proprie, iar la scurt timp după aceea a lansat o serie de produse cosmetice, de machiaj și parfumuri, sub umbrela brandului Armani.

Parfumul pentru bărbați Armani Acqua di Gio și parfumul pentru femei Armani Si sunt creații clasice, fără vârstă, care au, de pe acum, locul lor în istorie și se mențin în vârful topului popularității.

Indiferent dacă alegi o aromă clasică sau o variantă modernă, nu vei greși niciodată atunci când optezi pentru un parfum Armani.

Meniu