Amouage Epic extract de parfum pentru femei

 • Amouage Epic extract de parfum pentru femei
 • Amouage Epic extract de parfum pentru femei 1
 • Amouage Epic extract de parfum pentru femei 2
 • Amouage Epic extract de parfum pentru femei 3
 • Amouage Epic extract de parfum pentru femei 4
 • Amouage Epic extract de parfum pentru femei 5
   více

  Variante Amouage Epic

  sus

  Descriere parfum Amouage Epic

  Rating

  Forma recipientului

  Persistența parfumului

  Intensitatea

  Impresia generală

  Compoziția

  Note varf

  chimion, scortisoara, leandru

  Note inima

  trandafir de Damasc, iasomie, ceai

  Note baza

  tamaie, agar, mosc, lemn de guaiac, radacina de iris, cihlimbar

  Amouage Epic Woman este un parfum floral oriental, pentru femeile iubitoare de arome puternic picante, creație a unui luxos brand de nișă (niche) independent, cu sediul la Londra, dar care se inspiră din patrimoniul bogat și variat al originilor sale - Sultanatul Oman. Parfumul Epic reprezintă o culme a luxului și a senzualității fatale și, ca toate parfumurile brandului Amouage, se distinge printr-o inspirație cu totul unică.

  Parfumul Amouage Epic este creația parfumierilor de renume Cecile Zarokian și Daniel Maurela. S-au inspirat din legendele antice despre Drumul Mătăsii, care ducea din China până în Arabia. Epic reprezintă o măiastră îmbinare între bogăția și senzualitatea Arabiei și intensitatea lirică a Chinei. Sentimentul de lux emanat de acest parfum amintește de esențele prețioase, transportate de-a lungul anticelor rute comerciale.

  Este suficientă o singură adiere din notele bogate de la debutul parfumului Amouage Epic, pentru ca, în fața ochilor noștri fermecați, să se dezvăluie imaginea peșterii lui Aladin, plină cu aur, perle, ceai, mătase, mirodenii și prețioasa tămâie. La debutul compoziției parfumului Epic găsim note de chimion, de scorțișoară și de oleandru. Inima creează o conexiune senzuală, cu un ușor acord sumbru de miere, de trandafiri, de mușcată și de ceai, însoțit de dulcea și îmbătătoarea notă de iasomie. Baza bogată este compusă din tone de chihlimbar, de tămâie, de rădăcină de iris, de mosc, de lemn de guaiac și de agar-agar.

  Aroma luxuriantă a parfumului Epic combină uimitor notele balsamice, calde, proaspete și picante, cu o atingere de lemn prețios și cu aspectul spectaculos al fumului. Compoziția Amouage Epic este absolut extraordinară și îi va încânta atât pe iubitorii lemnului extrem de rar de agar-agar (materie primă cu o aromă rășinoasă impresionantă, denumită și lemn vultur, oud, aoud sau oudh și utilizată de secole pentru producerea tămâii și a parfumurilor, în special a celor arabe), cât și pe adepții combinației dintre acesta și tămâie și trandafiri. Amouage Epic se distinge prin aceeași frumusețe fatală cu care se mândrea prințesa chineză Turandot, pentru care pețitorii îndrăgostiți fără speranță intrau de bunăvoie în brațele morții.

  Parfumul luxos, bogat și extrem de inspirat Amouage Epic este potrivit atât pentru zi, cât și seară, pe tot parcursul anului. Întotdeauna îi conferă celei care-l folosește un sentiment de unicitate totală, umplându-i ziua cu atmosfera sa mistică și exotică, de legendă antică. Epic va fi îndrăgit mai ales de femeile cărora le plac parfumurile floral orientale cu o notă puternic picantă și, desigur, așa cum am menționat, de iubitoarele combinației orientale de lemn de agar, tămâie și trandafiri.

  Pe lângă parfumurile uimitoare, rezultat al procesului de fabricație la cele mai stricte standarde de calitate, parfumurile brandului Amouage impresionează de asemenea prin flacoanele de un lux absolut. Flaconul Epic, de o superbă culoare verde închis, cu elemente decorative din aur, impresionează prin designul elegant și sofisticat, ce sugerează bogăție. Ambalajul este completat de cutia delicată și sofisticată, tot cu accente aurii. Încercați parfumul unui brand extrem de original și vă veți îndrăgosti de aroma inspirată de legendarul Drum al Mătăsii.

  Amouage Epic - un parfum bogat, luxos și inspirat, pentru o adevărată femme fatale – femeia fatal de senzuală.

  sus

  Despre marca Amouage

  Parfémy Amouage | Amouage - exotism cu un val regal. Amouage este un brand de lux independent de parfumuri, care se afla in prezent in Londra, dar radacinile sale dateaza din Orientul Mijlociu. Se inspira din patrimoniul bogat si variat de locul sau de nastere in Sultanatul Oman , si , astfel ofera  arome caracteristice, de inspiratie si complet unice. Brand-u Amouage este fondat in 1983 de catre Alteta Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, un membru al familiei regale Oman, pe baza decizilor sale de a revigora gloria parfumurilor arabe. Amouage Gold, primul parfum care a devenit clasic, atemporal, a fost creat de legendarul francez parfumer Guy Robert. Astazi Amouage are detine mai mult de 10 parfumuri de lux, care includ unele dintre cele mai exotice si mai spectaculoase arome din  lume.Filozofia companiei este de a crea parfumuri cu valoare artistica. De la cele mai bune ingrediente, rare si exotice, inclusiv tamaie de argint de la Oman, Oman trandafiri rari (Oman Rock Rose) sau smirna. Pentru sticlele de lux Amouage parfumul aduce unicitate, eleganta si distinctie.Parfumurile Amouage sunt create in sudul Frantei, in Grasse, capitala parfumurilor. Acest drum ofera o garantie de cele mai inalte standarde. Ambalajul este facut in intregime de mana,completeaza standardul de cea mai inalta calitate cat si construit pe conceptul "Made with Love" sau "facut cu dragoste."Amouage denota un stil de viata care cauta clientii cei mai pretiosi i critici din intreaga lume. Printre fanii marcii se includ membrii familiilor regale,lideri mondiali si personalitati celebre din lumea fimului, muzica si sport. Un exemplu ar putea fi Terrence Howard, Marcia Cross, Randy Quaid, Chris Bridges "Ludacris", Benjamin Bratt, Kate Moss, Kimora Simmons și Pierce Brosnan. Amouage standard de arta, lux, atentie la detalii in crearea uni parfum cu adevarat exotic.

  sus

  Rating Amouage Epic

  Ce parere ai despre Amouage Epic ?

  Sunt obligatorii câmpurile marcate cu asterix *.


  Review *

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun  TOP niche perfumes for Autumn 2017Limited niche offer 2017

  Meniu