Al HaramainAbraaj Al Oudh Ma'Al Attak tamaie

   • Al Haramain Abraaj Al Oudh Ma'Al Attak tamaie
   • Al Haramain Abraaj Al Oudh Ma'Al Attak tamaie 1
   • Al Haramain Abraaj Al Oudh Ma'Al Attak tamaie 2
   • Al Haramain Abraaj Al Oudh Ma'Al Attak tamaie 3
   • Al Haramain Abraaj Al Oudh Ma'Al Attak tamaie 4
     více

    1 varianta a produsului 57 RON

    Livrarea prin FAN Courier. Data estimata pentru livrare:Vineri 30.06.2017
    Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:Vineri 30.06.2017
    ColetăriaVineri 30.06.2017

    Aceste date sunt informative, bazându-ne pe data de livrare estimată de companiile de transport.

    100% produse originale
    Toate produsele comercializate de aoro.ro sunt 100% originale, garantat. Știi ce cumperi.

    Variante Al Haramain Abraaj Al Oudh Ma'Al Attak

    • Al Haramain Abraaj Al Oudh Ma'Al Attak tamaie 50 g tamaie 50 g 

     Mai mult de 20 buc. în stocul din depozitul central

     Cod: AHR0130

     57 RON

    sus

    Descriere parfum Al Haramain Abraaj Al Oudh Ma'Al Attak

    Rating

    Forma recipientului

    Persistența parfumului

    Intensitatea

    Impresia generală

    Compoziția

    Compozitie

    agar, olibanum

    Tămâia este o răşină parfumată, obţinută din arborele de tămâie sau Boswellia. Are numeroase utilizări; datorită parfumului oriental captivant este folosită pentru purificarea încăperilor sau a obiectelor, eventual pentru purificarea persoanelor. Legendele şi superstiţiile susţin că tămâia poate purifica şi sufletele. Tămâia este adesea utilizată în diverse combinaţii, cum ar fi împreună cu smirna şi cu balsamul, eliberând astfel prin ardere un parfum picant specific. Există patru tipuri principale de răşină, iar fiecare tip se deosebeşte în special prin perioada de recoltare. Răşina se obţine prin tăierea scoarţei copacilor, astfel încât să se scurgă răşina lichidă. Aceasta se întăreşte şi seamănă cu o lacrimă. Arborele de tămâie creşte în sălbăticie în locuri neobişnuite şi inospitaliere, ca, de exemplu, pe stânci. Răşina are un conţinut ridicat de terpenă, sescviterpenă şi diterpenă, care asigură aroma puternică eliberată prin ardere. Tămâia de calitate este folosită pe scară largă de către Biserica Catolică, la ceremonii şi la rugăciuni. Combinaţiile diverselor tipuri de tămâie se pot utiliza şi acasă, unde parfumează perfect întreaga cameră şi vă asigură o relaxare plăcută. Lăsaţi-vă copleşit de aroma deosebită, cu farmec oriental, şi bucuraţi-vă de efectele purificatoare ale tămâiei!

    Modul de folosire a tămâii

    Pentru o fumigaţie cu tămâie aveţi nevoie de: cădelniţă, cleşte, cărbuni cu aprindere rapidă şi chibrituri sau brichetă. Puteţi utiliza şi nisip curat, uscat, dar acesta nu este necesar pentru ardere. În cazul în care utilizaţi nisip, acesta se toarnă în cădelniţă astfel încât să obţineţi un strat de aproximativ un centimetru. Apucaţi cu cleştele cărbunele cu ardere rapidă şi aprindeţi-l. Lăsaţi cărbunele să ardă aproximativ douăzeci de secunde, până când nu mai scoate scântei. Apoi introduceţi-l în cădelniţă. După aproximativ un minut puteţi începe să turnaţi tămâie peste cărbune. Începeţi cu doze mici şi apoi creşteţi treptat cantitatea, după dorinţă.

    Măsuri de siguranţă la folosirea tămâii

    Tămâia nu trebuie utilizată de către copii. La fumigaţie folosiţi întotdeauna o cădelniţă specială pentru acest scop. Nu lăsaţi niciodată nesupravegheată o cădelniţă care conţine cărbune aprins. La terminarea arderii, stingeţi cărbunele cu apă.

    sus

    Despre marca Al Haramain

    Brandul Al Haramain a fost fondat in 1970 in orasul sfant al Islamului - Mecca, Arabia Saudita. Ceva mai tarziu a fost transferata in Dubai. Afacerea este una de familie si prezinta pe piata uleiuri esentiale, parfumuri clasice si deosebite, dar si alte produse foarte interesante. Zona de productie este uimitor de mare, peste 16.000 metrii patrati si in intreaga lume, produsele lor sunt vandute in peste 65 de showroom-uri.

    Al Haramain s-a facut remarcat ca fiind combinatia perfecta intre notele orientale arabesti si notele moderne. A castigat teren in fata altor competitori, in principal datorita unui element aparte: lemnul rar de agar (oud). Remarcabila este deasemenea si prezenta notelor floral-picante foarte foarte diferite. Gama Al Haramain este atat de vasta, incat gasim parfumuri pentru toate varstele, indiferent de sex!

    Al Haramain, conform propriilor declaratii, lupta pentru a atinge perfectiunea. Prin urmare, se pune un accent mare pe design sau ambalaj. Sticlutele de parfum au designuri orientale somptuoase,  in forma de bol pentru zahar sau de ceai, dar si altele - de unde putem remarca faptul ca se pune mare accent pe originalitate si dezvoltare.

    Parfumurile Al Haramain sunt exotice, romantice, senzuale si provocatoare. La dezvoltarea si conceperea lor au contrubuit in permanenta cercetatori si experti in domeniu, ceea ce le dovedeste calitatea. Incercati-le si nu veti regreta...

    Al Haramain este dedicat tuturor iubitorilor de parfumuri, celor care pun accent pe calitate si aspect, celor cazuti sub vraja Orientului Mijlociu.

    sus

    Rating Al Haramain Abraaj Al Oudh Ma'Al Attak

    • 3 octombrie 2016
     Corina

     Bun

    Ce parere ai despre Al Haramain Abraaj Al Oudh Ma'Al Attak ?

    Sunt obligatorii câmpurile marcate cu asterix *.


    Review *

    1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

    1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

    1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

    1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun