Air Wick Spread the Joy Warm Apple Crumble, odorizant electric 19 ml cu rezervã | aoro.ro

Air Wick Spread the Joy Warm Apple Crumble

odorizant electric 19 ml cu rezervã

Air Wick Spread the Joy Warm Apple Crumble odorizant electric 19 ml cu rezervã
Air Wick Spread the Joy Warm Apple Crumble odorizant electric 19 ml cu rezervã
Air Wick Spread the Joy Warm Apple Crumble odorizant electric 19 ml cu rezervã
odorizant electric 19 ml cu rezervã
26RON

Cod: AWI2924 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
duminică, 19.08.2018
ridicare personală
duminică, 19.08.2018

Descriere parfum Air Wick Spread the Joy Warm Apple Crumble

Odorizantul electric Air Wick Spread the Joy Warm Apple Crumble parfumează plăcut casa și creează în interior o atmosferă armonioasă.

Caracteristici:

  • parfum gurmand

Cum se utilizează:
A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. În cazul în care conținutul difuzorului intră în contact cu pielea, aceasta se spală imediat cu multă apă și săpun. În cazul contactului cu ochii, se vor clăti cu apă timp de câteva minute. Conține aerosoli extrem de inflamabili. Se va evita apropierea de suprafețe fierbinți, de scântei, de flacără deschisă și de alte surse de căldură. Recipient sub presiune, pericol de explozie în cazul încălzirii sau deteriorării ambalajului.

Despre brand Air Wick

Air Wick – fermecătoare parfumuri de interior, care creează în fiecare încăpere o atmosferă unică. Istoria parfumată a brandului Air Wick a început în 1943, când oferea, în Statele Unite, produse parfumate pentru casă. Datorită interesului în creștere, vânzarea parfumurilor Air Wick s-a extins în Canada, în Australia și în Europa. În prezent, produsele Air Wick sunt disponibile în peste 60 de țări.

Brandul Air Wick oferă fermecătoare lumânări parfumate, difuzori de aromă, spray-uri de cameră și alte odorizante de aer portabile. Oferta parfumurilor Air Wick este foarte diversificată. De la parfumuri florale și de fructe, până la cele gurmande sau citrice. Puteți alege un parfum care să vă poarte cu gândul la tropice sau, dimpotrivă, unul care să vă aducă un plus de confort acasă. Cu Air Wick puteți fi sigur de o casă frumos parfumată și atrăgătoare, o reflecție a personalității dvs.

Meniu