Air Wick Life Scents Turquoise Oasis, odorizant electric 19 ml cu rezervã | aoro.ro

Air Wick Life Scents Turquoise Oasis odorizant electric cu rezervã

 • Air Wick Life Scents Turquoise Oasis odorizant electric cu rezervã
   více

  Variante Air Wick Life Scents Turquoise Oasis

  • Air Wick Life Scents Turquoise Oasis odorizant electric 19 ml cu rezervã odorizant electric 19 ml cu rezervã 

   Acest produs este momentan indisponibil.

   Cod: AWI2923

  sus

  Descriere parfum Air Wick Life Scents Turquoise Oasis

  Rating

  Forma recipientului

  Persistența parfumului

  Intensitatea

  Impresia generală

  Odorizantul electric Air Wick Life Scents Turquoise Oasis parfumează plăcut casa și creează în interior o atmosferă armonioasă.

  Caracteristici:

  • parfum proaspăt

  Cum se utilizează:

  A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. În cazul în care conținutul difuzorului intră în contact cu pielea, aceasta se spală imediat cu multă apă și săpun. În cazul contactului cu ochii, se vor clăti cu apă timp de câteva minute. Conține aerosoli extrem de inflamabili. Se va evita apropierea de suprafețe fierbinți, de scântei, de flacără deschisă și de alte surse de căldură. Recipient sub presiune, pericol de explozie în cazul încălzirii sau deteriorării ambalajului.

  sus

  Despre marca Air Wick

  Air Wick – fermecătoare parfumuri de interior, care creează în fiecare încăpere o atmosferă unică. Istoria parfumată a brandului Air Wick a început în 1943, când oferea, în Statele Unite, produse parfumate pentru casă. Datorită interesului în creștere, vânzarea parfumurilor Air Wick s-a extins în Canada, în Australia și în Europa. În prezent, produsele Air Wick sunt disponibile în peste 60 de țări.

  Brandul Air Wick oferă fermecătoare lumânări parfumate, difuzori de aromă, spray-uri de cameră și alte odorizante de aer portabile. Oferta parfumurilor Air Wick este foarte diversificată. De la parfumuri florale și de fructe, până la cele gurmande sau citrice. Puteți alege un parfum care să vă poarte cu gândul la tropice sau, dimpotrivă, unul care să vă aducă un plus de confort acasă. Cu Air Wick puteți fi sigur de o casă frumos parfumată și atrăgătoare, o reflecție a personalității dvs.

  sus

  Rating Air Wick Life Scents Turquoise Oasis

  Ce parere ai despre Air Wick Life Scents Turquoise Oasis ?

  Sunt obligatorii câmpurile marcate cu asterix *.


  Review *

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun "

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun "

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun "

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun "


  Prin expediere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea datelor personale, în scopul creării și afișării recenziilor produselor companiei Notino s.r.o. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​​

  Meniu