Air-Lift

Respirația proaspătă este o parte vitală a farmecului personal. Cu Air-Lift veți avea foarte ușor o respirație proaspătă! Aceasta pentru că brandul Air-Lift este axat pe igiena bucală și pe respirația proaspătă! Produsele Ar-Lift conțin ulei de măsline extravirgin și alte substanțe care respectă microflora naturală a cavității bucale, revitalizează gingiile, acționează eficient împotriva respirației neplăcute și îngrijesc perfect cavitatea bucală.

De asemenea, produsele Air-Lift întăresc smalțul dentar și sunt eficiente în prevenirea cariilor. Conferă o senzație plăcută, de prospețime, datorită uleiului esențial de mentă, cu efecte antiseptice și antifungice. Veți aprecia cu siguranță și faptul că produsele nu conțin alcool.

Brandul Air-Lift aparține companiei spaniole Biocosmetics Laboratories, fondată în 1994. Biocosmetics Laboratories este un laborator cosmetic dentar, specializat în cercetarea, dezvoltarea și distribuirea produselor pentru igiena bucală.

Asortimentul brandului Air-Lift conține gume de mestecat medicinale, capsule speciale pentru o respirație proaspătă, ape de gură sau paste de dinți împotriva halitozei și multe altele. Niciodată nu a fost mai ușor să aveți o respirație proaspătă și dinți sănătoși! Încercați avantajele unice ale produselor Air-Lift!  

întregul text ascundeți textul

Meniu