TOP 10 parfumuri nișă de toamnă pentru femei și bărbați

   Montale - Intense Cafe EDP - unisex - Un parfum care miroase a cafea proaspătă? De ce nu? Acest parfum minunat de la Montale combină aroma cafelei cu vanilie și trandafir.

   Escentric Molecules - Molecule 01 EDT - unisex - Un parfum fenomen, care are la bază o singură notă unică, ce, la fiecare contact cu pielea, spune o poveste diferită.

   Montale - Dark Purple EDP - pentru femei - Mirosul de trandafir, cu tonuri subtile de esențe de prune. Un parfum original și persistent semnat de Montale - unul dintre cele mai populare branduri de nișă.

   Mancera - Aoud Café EDP - unisex - Parfumurile Montale cu note de cafea sunt dintre cele mai populare. Dar ce se întâmplă atunci când combinați cafea și esențe de lemn? Rezultatul e toamna încapsulată într-o sticlă!

   Amouage - Interlude Men EDP - pentru barbati - Un parfum complex, misterios și cald, semnat de brandul premium de nișă Amouage.

   Juliette Has a Gun - Lady Vengeance EDP - pentru femei - Acest parfum va încânta pe oricine care iubește cu adevărat o aromă intensă de trandafir.

   Penhaligon's - Artemisia EDP - pentru femei - Un parfum intens dominat de note de violete și vanilie dulce.

   L'Artisan Parfumeur - Timbuktu EDT - unisex - O compoziție fenomenală creată dintr-o aromă lemnos-răcoritoare de vetiver și o doză consistentă de tămâie. O experiență unică!

   Serge Lutens - Ambre Sultan EDP - pentru femei - Un parfum oriental cu o opulentă bază de chihlimbar pentru toată lumea care iubește un parfum ce atrage atentia.

   Montale - Black Aoud EDP - pentru barbati - Un amestec captivant și îndrăzneț de trandafir si lemn exotic de oud, conceput pentru cei cărora nu le este frică să exploreze necunoscutul.

   Afisare filtru Restrangeti filtrul

   New me