Produse de marcă originale

Aoro.ro vinde doar produse de marcă originale. Vă garantăm că toate produsele comercializate de noi sunt 100% originale. A devenit misiunea noastră de a vă oferi o selecție remarcabilă de produse cosmetice de marcă, la prețuri foarte competitive.
 
Aoro este un distribuitor online de parfumuri și cosmetice semnate de branduri de renume. Suntem în parteneriat cu distribuitori din SUA și restul lumii pentru a extinde în mod constant portofoliul nostru de produse.
 
Primim adesea întrebarea ,,De ce sunt prețurile voastre atât de mici?".
 
Printr-un parteneriat direct cu furnizorii autorizați, reușim să reducem din costurile percepute de parteneri intermediari, ceea ce ne permite să vă oferim cele mai bune prețuri. Un alt factor care contribuie la prețul mic de vânzare al parfumurilor și cosmeticelor îl reprezintă sortimentul bogat de produse comercializate cu un adaos comercial minim, de aici rezultând un număr mare de produse vândute la nivel de rețea. Practic, un volum mare de achiziții implică reduceri semnificative din partea distribuitorilor autorizați. De asemenea, suntem un retailer online, astfel încât nu plătim chirii scumpe la fel ca un magazin dintr-un centru comercial. Ba mai mult, folosim tehnologii avansate ce ne permit să reducem exact acele costuri care influențează prețul de vânzare al unui produs, ceea ce ne diferențiază de principalii concurenți.
 
În concluzie, vindem aceleași produse ca un magazin din marile centre comerciale, dar cu mult mai ieftin și, în plus, avem un portofoliu de produse cu mult mai variat.
 
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la autenticitatea unui produs pe care l-ați primit, vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru asistență!
 
Cumpără cu încredere pe Aoro.ro!

Vreţi să ne întrebaţi ceva? Scrieţi-ne aici, vă rugăm.

Sunt obligatorii câmpurile marcate cu asterix *.


doprava zdarma