Philips Sonicare InterCare capete de schimb pentru periuta de dinti

   Brand: Philips

   1 varianta a produsului 73 RON

   Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:Miercuri 25.01.2017

   Aceste date sunt informative, bazandu-ne pe data de livrare estimata de companiile de transport.

   Variante Philips Sonicare InterCare

   • Philips Sonicare InterCare capete de schimb pentru periuta de dinti HX9002/07 Standard (Replacement Brush Head) 2 buccapete de schimb pentru periuta de dinti 

    Mai mult de 20 buc. in stocul din depozitul central

    HX9002/07 Standard (Replacement Brush Head) 2 buc
    Cod: PHI0802

    73 RON

   Alte produse Philips Sonicare InterCare

   sus

   Descriere cosmetice Philips Sonicare InterCare

   Rating

   Usurinta in folosire

   Calitatea produsului cosmetic

   Satisfactia rezultatului final

   Curăţare superioară. Ajunge mai adânc între dinţi.

   Curăţare între dinţi şi în locurile greu accesibile

   Capul de periuţă de dinţi Philips Sonicare InterCare este perfect pentru cei care doresc să elimine placa bacteriană depusă între dinţi, să amelioreze sângerarea şi gingiile inflamate şi să dezvăluie un zâmbet sănătos şi frumos.

   Îndepărtare placă bacteriană și îngrijire gingii mai eficiente

   • Elimină de până la 7 ori mai multă placă bacteriană decât o periuţă de dinţi manuală

   Concepută pentru a optimiza performanţa

   • Îmbunătăţește starea de sănătate a gingiilor în numai 2 săptămâni
   • Proiectat pentru a accesa locuri situate mai adânc și mai departe
   • Perii cu rol de reamintire asigură cea mai eficientă curăţare
   • Concepute pentru a maximiza mișcarea sonică

   S-a dovedit că îmbunătăţește sănătatea orală

   • Parte a unei rutine pentru o sănătate orală mai bună

   Un cap de periere adecvat pentru mai multe mânere

   • Design cu prindere rapidă, pentru fixarea simplă a capului de periere

   Repere

   • Capete standard de periuţă de dinţi Sonic
   • 2 la pachet Dimensiune standard, Prindere, Curăţarea spaţiului dintre dinţi

   Îmbunătăţește starea de sănătate a gingiilor în 2 săptămâni

   • Conform datelor demonstrate clinic, capul de periuţă de dinţi Philips Sonicare InterCare reduce sângerarea și inflamarea gingiilor în numai 2 săptămâni.

   Accesaţi locuri situate mai adânc și mai departe

   • Acest cap de periuţă de dinţi Philips Sonicare are peri extra lungi, foarte deși, pentru a ajunge la zonele cu placă bacteriană situate adânc între dinţi și în alte zone dificil de curăţat. Disponibil și în varianta de dimensiuni mai mici, compacte, pentru curăţare precisă.

   Elimină de până la 7 ori mai multă placă bacteriană

   • Conform datelor demonstrate clinic, capul de periuţă de dinţi Philips Sonicare InterCare îndepărtează de până la 7 ori mai multă placă bacteriană, comparativ cu o periuţă de dinţi manuală, după doar patru săptămâni de utilizare.

   Mișcare sonică maximizată

   • Capetele de periere Philips Sonicare sunt vitale pentru tehnologia noastră de bază cu mișcări ale periei de înaltă frecvenţă, înaltă amplitudine, care efectuează peste 31.000 de mișcări de periere pe minut. Tehnologia noastră sonică fără egal transmite în totalitate puterea de la mâner până la vârful capului de periere. Această mișcare sonică creează o acţiune dinamică a fluidului, care împinge fluidul adânc între dinţi și de-a lungul liniei gingiei pentru o curăţare superioară, dar delicată de fiecare dată.

   Sistem cap de periere cu aplicare rapidă

   • Acest cap de periere se aplică și se detașează rapid de pe mânerul periuţei pentru o prindere sigură și o întreţinere și o curăţare ușoare. Se potrivește tuturor mânerelor de periuţe Philips Sonicare cu excepţia: PowerUp Battery și Essence.

   Sănătate orală mai bună

   • Ca toate capetele de periere Philips Sonicare originale, acest cap de periere este sigur pentru dinţi și gingii. Calitatea fiecărui cap de periere a fost testată pentru o performanţă și durabilitate excepţionale.

   Peri cu rol de reamintire

   • Poate că nu este evident la prima privire, dar capetele de periere își pierd rigiditatea și se uzează treptat în câteva luni de utilizare normală. Perii noștri albaștri, cu rol de reamintire, se estompează până la culoarea albă pentru a te ajuta să recunoști momentul când trebuie să-i înlocuiești. Pentru rezultate optime, înloc

   Specificaţii

   • Capete standard de periuţă de dinţi Sonic
   • 2 la pachet Dimensiune standard, Prindere, Curăţarea spaţiului dintre dinţi

   Articole incluse

   • Capete de periere: 2 InterCare standard

   Compatibilitate

   • Sistem capete de periere: Prindere
   • Adecvat pentru aceste modele: Seria 2 pt controlul plăcii bacteriene, Seria 3 pentru sănătatea gingiilor, DiamondClean, EasyClean, FlexCare, FlexCare Platinum, FlexCare+, pentru copii, HealthyWhite

   Design și finisare

   • Senzaţie de rigiditate a perilor: Obișnuit
   • Culoare: Alb
   • Peri cu rol de reamintire: Estompare a culorii perilor albaștri
   • Dimensiuni: Standard

   Beneficii pentru sănătate

   • Sănătatea gingiilor: Îmbunătăţește starea de sănătate a gingiilor în 2 săptămâni
   • Îndepărtarea plăcii bacteriene: Elimină de până la 7 ori mai multă placă bacteriană*

   Calitate și performanţă

   • Înlocuire: La fiecare 3 luni
   • Testat: pentru utilizare optimă

   sus

   Despre marca Philips

   Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

    

   sus

   Rating Philips Sonicare InterCare

   Ce parere ai despre Philips Sonicare InterCare ?

   Sunt obligatorii campurile marcate cu asterix *.


   Review *

   1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

   1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

   1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun   Meniu

   suna 031 22 94 544 Suntem disponibili pana la ora 22