Philips Shaver Series 7000 Gentle Track Precision SH 70/50 rezerva Lama 3 pc

Brand: Philips

1 varianta a produsului 221 RON

Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:Vineri 05.05.2017

Aceste date sunt informative, bazându-ne pe data de livrare estimată de companiile de transport.

100% produse originale
Toate produsele comercializate de aoro.ro sunt 100% originale, garantat. Știi ce cumperi.

Variante Philips Shaver Series 7000 Gentle Track Precision SH 70/50

 • Philips Shaver Series 7000 Gentle Track Precision SH 70/50 rezerva Lama 3 pc (Compatible with Shaver Series 7000)rezerva Lama 3 pc 

  2 buc. în stocul din depozitul central

  (Compatible with Shaver Series 7000)
  Cod: PHI0996

  221 RON

sus

Descriere cosmetice Philips Shaver Series 7000 Gentle Track Precision SH 70/50

Rating

Ușurința în folosire

Calitatea produsului cosmetic

Satisfacția rezultatului final

Caracteristici

Tipul de alimentare

Cablu de acumulare

Reînnoieşte-ţi aparatul de bărbierit

Pentru rezultate optime, schimbă capetele la fiecare 2 ani

Pe parcursul a doi ani, capetele aparatului tău de bărbierit taie 9 milioane de fire de păr de pe faţa ta. Înlocuieşte capetele aparatului tău de bărbierit şi revin-o la o performanţă de 100%.

Alunecare lină, bărbierit sensibil

 •  Lamele GentleTrack permit un bărbierit precis și delicat pe piele
 •  Aparat de bărbierit Super Lift & Cut pentru o bărbierire precisă și confortabilă

Ușor de utilizat

 •  Atenţionare de înlocuire
 •  Capete de bărbierit ușor de înlocuit
 •  Resetează-ţi aparatul de bărbierit după înlocuirea capetelor de bărbierire
 •  Reînnoiește-ţi aparatul de bărbierit

Repere

Lame de mare precizie cu GentleTrack

Lamele nou concepute tund comod firele de păr în poziţia de tăiere perfectă, reducând astfel iritaţia cauzată de împingere și tragere.

Acţiune Super Lift & Cut

Sistemul cu două lame încorporat al aparatului de bărbierit electric ridică firele de păr pentru a tăia confortabil sub nivelul pielii, pentru un bărbierit mai precis.

Atenţionare de înlocuire

Cele mai recente aparate de bărbierit Philips au o atenţionare de înlocuire integrată, sub forma unui simbol al aparatului de bărbierit. Acest simbol se va aprinde și va indica momentul în care trebuie să înlocuiești capetele de bărbierit.

Înlocuire simplă

1. Deschide aparatul apăsând pe butonul de „decuplare”; 2. Scoate elementul de fixare rotind siguranţa către stânga; 3. Demontează capetele vechi și introdu-le ușor pe cele noi; verifică dacă se aliniază perfect; 4. Înlocuiește elementul de fixare și fixează-l rotindu-l către dreapta; 5. În momentul în care închizi capul de bărbierit, vei auzi un clic.

Resetarea aparatului de bărbierit

După înlocuirea capetelor, poţi reseta atenţionarea de înlocuire, apăsând butonul de pornire/oprire timp de peste 7 secunde. În caz contrar, declanșatorul atenţionării se va opri automat după 9 sesiuni de bărbierire succesive.

Reînnoiește-ţi aparatul de bărbierit

Pentru a reveni la performanţă 100%, înlocuiește

După înlocuirea capetelor, poţi reseta atenţionarea de înlocuire, apăsând butonul de pornire/oprire timp de peste 7 secunde. În caz contrar, declanșatorul atenţionării se va opri automat după 9 sesiuni de bărbierire succesive.

Reînnoiește-ţi aparatul de bărbierit

Pentru a reveni la performanţă 100%, înlocuiește capetele de bărbierire la 2 ani.

Capete de bărbierire

•Se potrivește tipurilor de produs: Shaver series 7000 (S7xxx)

•Capete de bărbierire per ambalaj: 3

Curăţarea

•Utilizare: Utilizează spray de curăţare HQ110

sus

Despre marca Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

 

sus

Rating Philips Shaver Series 7000 Gentle Track Precision SH 70/50

Ce parere ai despre Philips Shaver Series 7000 Gentle Track Precision SH 70/50 ?

Sunt obligatorii câmpurile marcate cu asterix *.


Review *

1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun

1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bundoprava zdarma